• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRÜ NESRİN ARAS?A ZİYARET
MANİSA SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRÜ NESRİN ARAS?A ZİYARET09 Nisan 2014 Çarşamba
Manisa Ticaret Borsası Yönetimi ve Meclis Üyeleri, Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdürü Nesrin Aras’ı makamında ziyaret ederek, hoşgeldiniz dediler.
 
Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Meclis Başkanı Ergun Türek, Meclis Üyeleri Hüseyin Şenay ve Mehmet Ersaygı’dan oluşan heyetle gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Sadık Özkasap şunları belirtti:
 
“-Sayın Müdürümüz, her şeyden önce Manisa’mıza hoş geldiniz. Manisa; tarımı ve sanayisiyle günümüze kadar yükselttiği ekonomik hacim ile birlikte, biriktirdiği tarihi değer ve yaşattığı kültür çeşitliliğiyle de her alanda zengin olma niteliğine sahip nadir kentler arasında.
 
Her zaman stratejik bir konuma sahip olan Şehzadeler Şehri Manisa; Geleceğimize zenginlik taşırken aynı zamanda Ülkemizin gelecekteki ekonomik büyüklüğü adına da sektör çeşitliliği ve istihdam oranı yüksek bir üretim merkezi olma konumuna ulaşmış durumda.
 
Şimdilerde ise Şahsınızın göreve başlamasıyla birlikte Manisa’mıza bir özellik daha eklendi. Öğrendiğimize göre o da şu ki; Türkiye genelinde görev yapan sayılı Kadın Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlerinden Birinin, Manisa’mıza yeni bir vizyon ve değer katacak olması.
 
Büyükşehir statüsünü de alan bu çok yönlülük içerisinde; Bizler de Sizden önceki Müdürlerimiz ile birlikte, ortak meselelerimizde dayanışma prensibiyle; Daha iyi bir Sosyal Güvenlik Sistemi için *SGK’nın son dönemde sürdürmekte olduğu değişim ve dönüşüm çalışmaları, *Kayıt dışı istihdam konusunda hassasiyetin arttırılması, *Sosyal Güvenlik bilincinin gelişmesi, *Tarımsal tevkifat ve e-kesinti uygulamaları gibi pek çok konuda seminerlerle, eğitimlerle ve çeşitli etkinliklerle;  Yüksek istihdam oranı dolayısıyla Sosyal Güvenlik alanında hassasiyet gerektiren Manisa için güzel hizmetler sunmaya çalıştık.
 
Önümüzdeki süreçte de Sizin liderliğinizdeki Kurumumuzla, yine dayanışmayı ön planda tutarak, hizmet ve faydalı çalışmaların bir parçası olma gayretimizi devam ettireceğiz.”
 
Manisa’nın gelişmişliği ve çok yönlü birikiminin hemen göze çarptığını belirten Sosyal Güvenlik İl Müdürü Nesrin Aras ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Manisa Ticaret Borsası gibi Manisa’nın önde gelen Kurumlarının gösterdiği ilginin, mevcut çalışmaların desteklenmesi, gelecekte uygulanacak Kurum projelerinin de etkin şekilde hayata geçirilmesinde sağlanacak başarıda önemli olduğunu belirtti.