• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN İADE-İ ZİYARET
MANİSA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN İADE-İ ZİYARET22 Nisan 2014 Salı

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap’ın makamında gerçekleşen ziyarette, Meclis Başkanı Ergun Türek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Cahit Yayman ve Mahmut Bilgin, Meclis Başkan Yardımcısı Taner Özalp, Meclis Üyeleri Alpaslan Gül, Mehmet Ersaygı, Hüseyin Şenay, İsmail Kandemir ve Levent Örülüer de yakın ilgiyle bulundular.

Alkaya ziyarette yaptığı konuşmada; Borsa Yönetiminin Manisa’da görevi başladığı andan itibaren kendisine, önceki dönemlerde de sürekli olarak teşkilatına göstermiş olduğu ilgi için teşekkürlerini iletti. Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 169. Yıldönümü etkinliklerine Ticaret Borsası tarafından gösterilen yakın ilgiden dolayı duydukları memnuniyeti de ifade eden Albayrak, ayrıca Halkı ve Tüm Kurumlarıyla sürekli paylaşım içerisinde olan Manisa’daki genel yapının çok önemli olduğunu vurguladı.

Manisa’daki ekonomik faaliyetlerin genel yapısı ve gelişimi ile ilgili hususların da görüşüldüğü ziyarette, İl Emniyet Müdürü Alkaya ile bir kez daha birlikte olmaktan dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ise sağlanan huzur ve güven ortamı için İl Emniyet Müdürü Alkaya’ya ayrıca teşekkür ederek, birlik, beraberlik ve dayanışmanın Manisa Ticaret Borsası için de her zaman öncelikler arasında olduğunu ifade etti.

 

21.04.2014 - Manisa