BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI CENGİZ ERGÜN?E TEBRİK ZİYARETİ
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI CENGİZ ERGÜN?E TEBRİK ZİYARETİ22 Nisan 2014 Salı
Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Meclis Başkanı Ergun Türek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Cahit Yayman ve Mahmut Bilgin, Meclis Başkan Yardımcısı Taner Özalp, Meclis Üyeleri Alpaslan Gül, Mehmet Ersaygı, Hüseyin Şenay, İsmail Kandemir ve Levent Örülüer’den oluşan heyetle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret ederek tebrik ettiler.

Çağdaş belediyecilik anlayışı çerçevesinde gerçekleştirilen projeler neticesinde Manisa’nın vizyonunun her geçen gün geliştiğini ifade ederek Manisa Belediyesinin geçmiş dönemdeki hizmetleri için teşekkür eden, Büyükşehir Belediye Başkanlığı dolayısıyla da tebriklerini sunan Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, ziyarette ayrıca şunları belirtti:
“-Önümüzdeki süreçte; hizmet üretme ve yeni projeleri hayata geçirme konularında, Manisa’nın hız kesmeden çok daha iyi noktalara geleceğine gönülden inanmaktayız. Bizler de kurumlar arası dayanışma ve yasal şartlar içerisinde çeşitli konularda yeri geldiğinde Belediyelerimiz ile birlikte hizmet sağlamaya çalışıyoruz. Manisa Canlı Hayvan Pazarı tesislerinde sunulan hizmetlere destek verilmesinde olduğu gibi yeni dönemde de Borsamız organizasyonunda Manisamıza modern bir gıda çarşısı kazandırılması hususunda desteklerinizi talep ediyoruz.”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise nezaket ziyaretlerinden dolayı Borsa Yönetimine teşekkür ederek; her alanda Manisa’nın gelişimini ve Manisalıların ihtiyaçlarını sağlıklı ve sürdürülebilir biçimde karşılamak için üstlendikleri misyonda, Allah’ın nasip etmesiyle bir 5 sene daha göreve seçildiklerini belirtti. Halkın kendilerine duyduğu güvenin karşılığını yine çalışmalarıyla vermeyi hedeflediklerini ifade eden Ergün, “5 sene boyunca tüm kamu kurumlarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla, dernek, oda ve borsalarla hep işbirliği içinde olduk. Allah bu çizgimizi bozmasın. Ana hatlarıyla faydalarını daha önce görüştüğümüz Borsamızın gıda çarşısı projesi de karşılıklı istişareyle çalışmalarımız arasında olacak.” dedi.
21.04.2014 - Manisa