• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
21nci Mesir Sanayi ve Ticaret Fuar Açılışı
21nci Mesir Sanayi ve Ticaret Fuar Açılışı23 Nisan 2014 Çarşamba

Uluslararası 474'üncü Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında düzenlenen Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı, 21'inci kez ziyaretçilerine kapılarını açtı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi’nde gerçekleşen açılışa Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun, Manisa'yı Mesir'i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, Oda Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Bu yıl 21'incisi düzenlenen Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı’na 100’den fazla firma ve 500’ü aşkın marka ile katıldı. Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Protokol Üyeleri açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından fuarda yer alan stantları gezdi.

Kültürel ve ticari markaların tanıtımı konusunda, fuarcılık faaliyetlerinin artık en etkili yöntemlerden birisi olduğu günümüzde, Festival kapsamındaki tüm etkinlikler gibi Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı'nın da; Manisa'nın ekonomik olarak büyümesi ve fuarcılık deneyiminin güçlenmesi bakımından çok önemli olduğunu belirten Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap da, Protokol Üyeleri ile birlikte standları inceleyerek, katılımcılara çalışmalarında başarılar diledi.