TÜRK İŞ DÜNYASI KONUT SEFERBERLİĞİ BAŞLATTI
 TÜRK İŞ DÜNYASI KONUT SEFERBERLİĞİ BAŞLATTI16 Şubat 2023 Perşembe

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), İş Dünyasının ve Hayırseverlerin katılımıyla "Deprem Bölgesine Kalıcı Konut Yapma Kampanyası" başlattı.

TOBB - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“İş Dünyamızın ve Hayırseverlerimizin katılımıyla "Deprem Bölgesine Kalıcı Konut Yapma Kampanyası" başlatıyoruz. Kampanyanın detayları, nasıl katkı verileceği ve nasıl uygulanacağı çok yakında açıklanacak.

Tüm İş İnsanlarımızı, Sektörel Derneklerimizi, İş Dünyası Kuruluşlarımızı, Kadın ve Genç Girişimcilerimizi ve Hayırseverlerimizi konut kampanyasına destek olmaya çağırıyoruz.

Bu yardım kampanyasına bir bina ya da bir konut bedeli ile katılımda bulunulabileceği gibi Vatandaşlarımız kendi imkanları ölçüsünde bir tutarla da katkıda bulunabileceklerdir.

Bu büyük felaketin üstesinden hep birlikte geleceğiz. Yaralarımızı birlikte saracağız.

Gün birlik olma günü”.