• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
Manisa Ticaret Borsası?ndan Şehzadeler ve Yunusemre Belediye Başkanlarına Tebrik Ziyareti
Manisa Ticaret Borsası?ndan Şehzadeler ve Yunusemre Belediye Başkanlarına Tebrik Ziyareti07 Mayıs 2014 Çarşamba
Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Meclis Başkanı Ergun Türek, Disiplin Kurulu Başkanı Abdullah Ercan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Cahit Yayman ve Mahmut Bilgin, Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Hekimci,Meclis Başkan Yardımcıları Taner Özalp ve Ali Yılmaz, Meclis Üyeleri Murat Büyükşahin, Hüseyin Şenay’dan oluşan heyetle Manisa Şehzadeler İlçesi Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Yunusemre İlçesi Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi’yi  makamlarında ziyaret ederek tebrik ettiler.
Ziyaretlerde konuşan Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap “Kurum olarak her zaman Belediyelerimizle işbirliği içinde olduklarına vurgu yaparak, 30 Mart yerel seçimleri sonrasında Manisa’da Merkezde iki İlçe Belediyemiz oluştu. Sayın Çelik ve Sayın Çerçi yeni oluşan Belediyelerimizin ilk Başkanları olarak da Manisamızın gerçekleştirdiği gelişim ve dönüşüm tarihe adlarını yazdırdılar. Kendilerini tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.”dedi.
Özkasap, ayrıca şunları belirtti:
“-Önümüzdeki süreçte; hizmet üretme ve yeni projeleri hayata geçirme konularında, Manisa’nın hız kesmeden çok daha iyi noktalara geleceğine gönülden inanmaktayız. Bizler de kurumlar arası dayanışma ve yasal şartlar içerisinde çeşitli konularda yeri geldiğinde Belediyelerimiz ile birlikte hizmet sağlamaya çalışıyoruz. Manisa Canlı Hayvan Pazarı tesislerinde sunulan hizmetlere destek verilmesinde olduğu gibi yeni dönemde de Borsamız organizasyonunda Manisamıza modern bir Gıda Çarşısı kazandırılması hususunda desteklerinizi talep ediyoruz.”
Ziyarette konuşan Şehzadeler Belediye Başkanı Çelik; “Şahsıma yapılan ziyaretten ötürü Ticaret Borsası Başkanımıza ve Heyetine çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki 5 yıllık sürecin Şehzadeler Halkı için, Manisa’mız ve Ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ana hatlarıyla faydalarını daha önce görüştüğümüz Borsamızın Gıda Çarşısı Projesi de karşılıklı istişareyle çalışmalarımız arasında olacak.” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi ise; “Yunusemre Belediyemiz 200 bine yaklaşan nüfusu, tarım dahil pek çok sektör faaliyetini içeren sahası ve gelişmiş sanayi bölgesi ile Manisamızın en dinamik ilçelerinden birisi. Göreve gelirken büyük projelerimizin olduğunu söyledik. Projelerimizi bir an önce hayata geçirmek için, zaman geçirmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” diye konuştu.

 

 

07.05.2014