• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
Yenişehirlioğlu Manisa Ticaret Borsasını Ziyaret Etti
Yenişehirlioğlu Manisa Ticaret Borsasını Ziyaret Etti13 Nisan 2023 Perşembe

 

AK Parti Manisa 1. Sıra Milletvekili adayı Hukukçu- Yazar ve Aktör Bahadır Yenişehirlioğlu Manisa Ticaret Borsasını ziyaret etti. İş dünyasına Manisa Ticaret Borsasından seslenen AK Parti adayı Yenişehirlioğlu, “Bu kenti el ele vererek beraber büyüteceğiz. Fikir ve görüşleriniz çok önemli. Manisa Türkiye Yüzyılında bizlerle birlikte payına düşeni alacak ve atılım yapacak. Bunu beraber yapacağız” diye konuştu.

14 Mayıs Genel seçimleri öncesinde AK Parti Manisa Milletvekili listesinin zirvesinde yer alan Bahadır Yenişehirlioğlu Manisa Ticaret Borsasını ziyaret etti. Oğlu Talha Yenişehirlioğlu ve Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alhat’ında hazır bulunduğu ziyarette Yenişehirlioğlu Manisa İş Dünyasının görüşlerini fikir ve çözüm önerilerini dikkate alarak göreve başlamak istediğini ifade etti.

 

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Meclis Başkanı Cahit Yayman, Yönetim ve Meclis Üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette konuşan Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap Bahadır Yenişehirlioğlu’nu Manisa Ticaret Borsasında ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Başkan Sadık Özkasap şöyle konuştu:

“Bahadır Yenişehirioğlu Ülkemiz için çok önemli bir seçim olan 14 Mayıs Genel Seçimlerinde AK Parti Listesinin ilk sırasında yer alıyor. Kendisi ilimizi bilen yaşayan bu şehirde büyümüş vizyon sahibi iyi bir avukat politikacı ve ünlü bir aktördür. Manisa’nın büyümesi ve gelişmesi için bu seçimlerde Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın istemiyle Manisa listesinde yer alıyor. İlimizin sorunlarının çözümü noktasında kendisiyle birlikte çalışıyor ve inanıyoruz. Manisa için taşın altına elini koyan herkesi destekliyoruz. Bahadır Yenişehirlioğlu ile Manisa’nın geleceği üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Siyasetin haricinde daha çok gelecek ve yatırım planları ile Manisa’mızın büyümesi ve gelişmesi üzerine fikirlerimizi paylaştık ve kendisini de önerilerini dinledik. Kendisine seçimlerde başarılar diliyoruz. Seçimlerin ilimiz ve ülkemiz için hayırlar getirmesini temenni ediyoruz”

TÜM BİRİKİMİMLE ÇALIŞACAĞIM

AK Parti Manisa Milletvekili 1. Sıra adayı Bahadır Yenişehirlioğlu’da Manisa Ticaret Borsası başkan-meclis ve yönetim kurulu üyelerine kendisine gösterdikleri ilgi ve alaka için teşekkür etti.

Yenişehirlioğlu şöyle konuştu;

“Manisa Ticaret Borsamız kentimize değer katan önemli bir kurum. Sanayicinin ve iş dünyasının fikir görüş ve önerileri ile çözüm yollarını çok önemsiyorum. Görev sürem içinde tüm bilgi ve birikimimle Manisa için çalışacağım. Sanayicisinden çiftçisine kadar her kesime yakın olacağım. Yoluna kararlılıkla yürüyen Türkiye için çalışacağım. Manisa Ticaret Borsası heyetine bana gösterdikleri alaka için teşekkür ediyorum”