TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu SOMA'da
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu SOMA'da15 Mayıs 2014 Perşembe
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Manisa Oda ve Borsa Başkanları ile birlikte Soma’da kazanın meydana geldiği madene giderek, incelemelerde bulundu.​
Daha sonra Soma Ticaret ve Sanayi Odası’na giden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap’ın da aralarında bulunduğu Manisa İli Oda ve Borsa Başkanları ile Ülke çapında bir yardım kampanyası başlatılması, TOBB'ne bağlı Oda ve Borsalar kanalıyla İş Dünyasının Soma’da yaşanan felakete dikkatinin çekilmesiyle maddi desteklere ek olarak yapılabilecekler hakkında görüştü.
Görüşmede konuşan Hisarcıklıoğlu; “TOBB olarak 81 İl ve 160 İlçedeki Odalarımız ve Borsalarımızla birlikte, şehit madencilerimizin artık bizlere emaneti olan ailelerine destek olmak istiyoruz. Bu amaçla ülke çapında bir yardım kampanyası başlatıyoruz. Bunun ilk adımı olarak 5 milyon lira katkıda bulunuyoruz. Tüm iş dünyamızı da bu kampanyaya katılmaya çağırıyorum” dedi.

14.05.2014