• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
ZEYTİNYAĞI SEKTÖRÜNDE ÖNEMLİ ANKET ÇALIŞMASI
ZEYTİNYAĞI SEKTÖRÜNDE ÖNEMLİ ANKET ÇALIŞMASI20 Mayıs 2014 Salı
Sayın Üyemiz;
“Zeytin Atıklarının Yönetimi Projesi” kapsamında T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan ve aşağıda link verilen Anket Formunun Zeytinyağı Üreticilerimiz tarafından doldurularak İl Müdürlüğü'ne iletilmesi, Sektörün Geleceği ve Faz Dönüşümü Yatırımlarının Desteklenmesi bakımından büyük önem taşımaktadır!
Bakanlığın bu anket çalışması ile zeytinyağı sektöründe yaşanan zeytin karasuyu probleminin çözümüne yönelik teknolojilerin incelenmesi, üretim proseslerinin iyileştirilmesi ve yenilenmesi, yeni teknolojilere geçiş için maliyet ve destekleme hesaplarının ortaya konulması hedeflenmiştir.
Anketin zeytinyağı üreticileri tarafından doldurularak Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Yetkilisi ilyas.oztok@csb.gov.tr    adresine e-posta olarak gönderilmesi hususundaki son gün ise; Müdürlüğün resmi internet sitesinde yayınlanan tarih itibariyle 1 hafta ek süreye tabidir.
Mümkün olduğunca daha çok Firmamızın ankete katılması; Bakanlığa daha fazla saha bilgisinin  ulaşmasını ve Bakanlık Yetkililerince mevcut durum ve destek ihtiyacı analizlerinin daha sağlıklı yapılmasını sağlayacaktır.
BİLGİLERİNİZE ÖNEMLE SUNARIZ
ANKETİ BİLGİSAYARINIZA İNDİRMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ…