Ticaret Bakanlığı'nın Kampanya Çağırısı Hakkında...
Ticaret Bakanlığı'nın Kampanya Çağırısı Hakkında...18 Ekim 2023 Çarşamba

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda (TOBB), Ticaret Bakanlığı'nın yazısına atfen; Cumhurbaşkanlığınca açıklanan Türkiye Yüzyılı Programı'ndaki proje ve etkinlikler kapsamında Ticaret Bakanlığı'nın iştigal alanında yer alan ve ülkemizin en önemli sektörlerinin başında gelen perakendecilik ile ilgili çalışmaların devam ettiği belirtilerek, Cumhuriyetimizin yeni yüzyılına güçlü bir başlangıç yapma hedefiyle uyumlu olarak perakende sektöründe ülke genelinde geniş kapsamlı indirim kampanyaları düzenlenmesi hususunda üyelerden anlamlı katkı beklendiği ifade edilmektedir.

Söz konusu indirim kampanyasına katılım sağlayanlar Ticaret Bakanlığı internet sitesinden yayımlanacak olup, indirim kampanyasına katkı sağlayan firmaların hem Birliklerine (TOBB) (sektorler@tobb.org.tr) hem de Ticaret Bakanlığı'na (perakendemevzuat@ticaret.gov.tr) iletilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,