• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİMİ VALİ ERDOĞAN BEKTAŞ?I ZİYARET ETTİ
MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİMİ VALİ ERDOĞAN BEKTAŞ?I ZİYARET ETTİ25 Haziran 2014 Çarşamba
 
 
 
Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Meclis Başkanı Ergun TÜREK, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut BİLGİN, Meclis Üyeleri Hüseyin ŞENAY ve Mehmet ERSAYGI’dan oluşan Yönetim Heyetiyle Vali Erdoğan BEKTAŞ’ı makamında ziyaret ederek hoşgeldiniz dediler.
 
Tanışmanın ardından Manisa’nın tarıma dayalı ekonomisi ve sanayisi hakkında görüşülen ziyarette Başkan Sadık ÖZKASAP şunları belirtti:
 
“-Manisa, verimliliğiyle Dünya’da sayılı olan tarım havzalarından birisine sahip. Tarımsal ürün çeşitliliği, tarıma dayalı sanayisi ve sürekli artan ihracat düzeyiyle, bölgesel ve küresel ölçekte Manisa önemli bir tarımsal üretim merkezi.
 
Sizden önceki Valimiz Sayın Abdurrahman SAVAŞ ile birlik ve beraberlik içinde Manisa için güzel hizmetler sunmaya çalıştık. Önümüzdeki süreçte de sizin deneyimleriniz ve önderliğinizden istifade ederek yine çalışmalarımıza devam edeceğiz. Manisa Ticaret Borsası olarak üzerimize düşecek her vazifede gereken katkıyı mutlaka sağlamaya gayret edeceğimizi belirtmek istiyoruz. Şahsınıza ve tüm Valilik Mensuplarımıza sağlık, huzur ve başarılar diliyoruz.”
 
Vali Erdoğan BEKTAŞ ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Manisa ile ilgili gözlem ve geleceğe yönelik beklentilerini özetle şu şekilde ifade etti. 
“ -Manisa tarımda ve sanayide çok önemli noktalara gelmiş durumda. Mümkün olan en kısa sürede Manisanın öne çıkan tüm özellikleri ve potansiyeli hakkında gerekli bilgileri topladıktan sonra; tüm bunların daha üstün ve profesyonel seviyelere çıkartılması için sizlerle birlikte çalışacağız.”