• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
İL EMNİYET MÜDÜRÜ TAYFUR ERDAL CEREN?E HOŞGELDİNİZ ZİYARETİ
İL EMNİYET MÜDÜRÜ TAYFUR ERDAL CEREN?E HOŞGELDİNİZ ZİYARETİ25 Haziran 2014 Çarşamba
Manisa Ticaret Borsası Yönetimi ve Meclis Üyeleri, Manisa İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal  CEREN’i makamında ziyaret ederek, başarılar dilediler.
 
Yönetim Kurulu Başkanı Sadık ÖZKASAP, Meclis Başkanı Ergun TÜREK, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut BİLGİN, Meclis Üyeleri Hüseyin ŞENAY ve Mehmet ERSAYGI’nın katıldığı ziyaretteki konuşmasında Başkan Sadık ÖZKASAP:
 
“-Sayın Müdürümüz, her şeyden önce Manisa’mıza hoş geldiniz. Her alanda zengin değerlere sahip olan Manisa; tarımda sahip olduğu önemli değerler kadar sanayisiyle, tarihiyle ve kültürüyle de zengin bir kent. Her zaman stratejik bir konuma sahip olan Şehzadeler şehri Manisa; bereketli toprakları ve çalışkan insanlarıyla Ülkemizin kalkınmasına ve gelişmesine katkı sağlayan en önemli illerimizden bir tanesi. Büyükşehir statüsünü alan bu çok yönlülük içerisinde bizler de sizden önceki Müdürlerimiz ile birlik ve beraberlik içinde Manisa için güzel hizmetler sunmaya çalıştık. Önümüzdeki süreçte de Sizin liderliğinizdeki Emniyet Teşkilatımız ile birlikte Manisa’daki kurumlar arası dayanışmayı yine ön planda tutarak hizmet ve faydalı çalışmaların bir parçası olma gayretimizi devam ettireceğiz
 
Kurumsal işbirliğini gerektiren konularda Manisa Ticaret Borsası’nın her zaman İl Emniyet Müdürlüğü’müzün yanında olacağını bilmenizi istiyoruz. Şahsınıza ve Müdürlük Mensuplarına başarılar diliyor, Manisa’daki görevinizin hayırlı olmasını temenni ediyoruz.” dedi.
 
İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal CEREN ise tüm Emniyet Müdürlüğü mensupları adına ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek güncel çalışmalar, vatandaş öncelikli proje ve hedefler hakkında bilgiler verdi. Manisa’nın çalışkanlığı, gelişmişliği ve çok yönlü birikiminin hemen göze çarptığını belirten CEREN, Manisa Ticaret Borsası gibi Manisa’nın önde gelen kurumlarının ve vatandaşlarımızın da desteğini alarak, 24 saat esasıyla en iyi hizmetin verileceğini belirtti. Ziyaretteki konuşmasında ayrıca, genel emniyet olgusunun, bireylerin öncelikle kendi can ve mal güvenlikleri için sahip çıkması gereken toplumsal bir ihtiyaç olduğunu ifade eden İl Emniyet Müdürü CEREN, her bakımdan daha huzurla yaşanabilir bir şehir ortamının sağlanması için herkesin kendisi ve çevresinin iyiliği doğrultusunda deneyimlerle oluşmuş kurallara olumlu şekilde bakmalarının toplumun bütünü adına faydalı olacağına dikkat çekti.