• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
İstihdam projeleri istişare edildi
İstihdam projeleri istişare edildi14 Mayıs 2024 Salı

Sosyal Güvenlik Kurumu Manisa  İl Müdürü  Av. Buket İnce, İl Müdür Yardımcısı Kenan Erkol ile birlikte Sosyal Güvenlik Kurumu’nun  18. Yıl dönümü kapsamında  Manisa Ticaret Borsası Yönetimi’ni ziyaret etti.  Ziyarette kentin istihdama yönelik projeleri üzerinde görüş alış verişinde bulunuldu.

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap , Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ersaygı ve Manisa Ticaret Borsası Genel Sekreter Yardımcısı Burcu Sunguroğlu’nun  ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette; kentin güçlü ekonomi potansiyeline karşılık istihdam projeleri hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu. Ziyarette , çalışanlara ve İşletmelere sağlanan teşvikler, teşviklerin bilinirliği ve işlerliği, dijital dönüşüm ve programlamalar ile sağlanan yeni uygulama kolaylıkları ve çalışma hayatına ilişkin çeşitli konular ele alındı.

 

Ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ayrıca şunları belirtti:  “Kentimizin her geçen gün büyüyen ekonomik potansiyeline karşılık istihdam gücünün artırılması noktasında SGK İl  Müdürlüğümüz bünyesinde yapılan çalışmaları ve projeleri yakında takip ediyoruz. Manisa Ticaret Borsası olarak da bu yönde gerçekleştirilen çalışmaları destekliyoruz. Manisa Ticaret Borsası Camiası olarak; son dönemde yaşanan tüm zorluklara rağmen istihdam ve uygulamalara uyum sağlama hususlarında üyelerimizle sürekli istişare ve işbirliği içerisinde hareket ediyoruz. Çünkü; uygulamalarda uyum ve işbirliği arttıkça, Toplumsal verimliliğimizin de yükseleceğine inanıyoruz. Bu vesileyle; Sayın İl Müdürümüze ve Manisa İl Müdürlüğü Teşkilatına çalışma hayatına sağladıkları destekler ve Kamu-Özel Sektör işbirliğine gösterdikleri hassasiyetler dolayısıyla teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

 Manisa Sosyal Güvenlik İl Müdürü  Buket İnce ise  “ Manisa Ticaret Borsası  Sosyal Güvenlik Bilincinin gelişmesi, Mevzuatın gerektirdiği uygulamalara uyumun artırılması gibi pek çok konuda Kurumumuza destek oluyor. Hem Çalışanlarımız hem de İşletmelerimiz adına sağladıkları geri bildirimler ve çözüm getirici öneriler için Manisa Ticaret Borsası Yönetimimize teşekkürlerimizi sunuyorum. Bugün de; SGK Desteklerinden etkin şekilde faydalanılması ve Manisa’daki İstihdam Oranının artırılmasına yönelik gerçekleştirebileceğimiz çalışmalar hakkında bilgi ve görüş alışverişinde bulunduk.”