• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
Ticaret Bakanlığı Başmüfettişi Dr. Süleyman Ruhi Aydemir Tarafından Mevzuat Eğitimi Verildi.
Ticaret Bakanlığı Başmüfettişi Dr. Süleyman Ruhi Aydemir Tarafından Mevzuat Eğitimi Verildi.29 Mayıs 2024 Çarşamba

 

Manisa  Ticaret Borsası ev sahipliğinde , Akhisar, Alaşehir, Demirci, Gördes, Salihli ve Turgutlu ilçelerinden  katılım sağlayan  Oda ve borsa Genel Sekreterleri ile personellerinin katılımlarıyla Ticaret Bakanlığı Başmüfettişi Dr. Süleyman Ruhi Aydemir tarafından Mevzuat bilgilendirilmesi yapıldı.

Yapılan toplantıda Başmüfettiş Aydemir tarafından,  Oda ve borsaların işleyişine dair dikkat edilmesi gereken hususlar konusuna bilgiler verildi.  Aydemir,  5174 ve 5510 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği kanunu ve bu kanun uyarınca çıkarılan yönetmelikleri açıklayarak , yapılan örnek sunumlarla  oda ve borsa genel sekreterleri ile personelleri aydınlattı. Toplantı sonunda uygulamada problem yaşanılan muamelat sorunlarının da çözümleri açıklayan Aydemir, toplantının oda ve borsaların işleyişleri açısından önemli olduğunu vurguladı.

Katılımcılar, Manisa Ticaret Borsası Genel Sekreteri Burcu Suguroğlu’nun ev sahipliğinde yapılan toplantının çok verimli geçtiğini belirterek,  Ticaret Bakanlığı Başmüfettişi Dr. Süleyman Ruhi Aydemir'e teşekkürlerini ilettiler.  Toplantı sonrası Manisa Ticaret Borsası Genel Sekreteri Burcu Suguroğlu tarafından, Ticaret Bakanlığı Başmüfettişi Dr. Süleyman Ruhi Aydemir’e teşekkür belgesi takdim edildi.