• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
Canlı Hayvan Borsası, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ağırladı
Canlı Hayvan Borsası,  CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ağırladı16 Haziran 2024 Pazar

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel,  Kurban Bayramı’nı memleketi Manisa’da geçirerek  bir dizi ziyaret programına katılıp hemşerileri ile bir araya geldi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in eşlik ettiği Özel, Manisa Ticaret Borsası bünyesinde hizmet veren Canlı Hayvan Borsası’nı ziyaret ederek büyük ve küçükbaş padokları  gezdi.

Manisa Ticaret Borsası yetkilileri tarından karşılanan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Canlı Hayvan Borsası’nda kurbanlık satıcıları ve Manisalılar tarafından büyük ilgi ile karşılandı. Burada Vatandaşlarla bayramlaşıp fotoğraf çektiren Özel, beraberinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek ile birlikte Canlı Hayvan Borsası içerisinde hizmet veren kurban kesim alanları ve mezbaha neyi  inceledi.

Manisalıların Ticaret Borsası himayesinde hizmet veren, böylesine modern Canlı Hayvan Borsası ve kesim merkezinde kurbanlıklarını kesip ibadetlerini yerine getirdiklerine dikkat çeken Özel, Manisa Ticaret Borsası ve Manisa Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.  Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap da Kurban Bayramı'nın birinci günü Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.