Alışveriş Merkezleri, Restoranlar ve Zincir Marketler İçin Sıfır Atık Uygulamaları Bilgilendirme Webinarı08 Temmuz 2024 Pazartesi

TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu'nun Saygıdeğer Başkan ve Üyeleri,

Alışveriş Merkezleri, Restoranlar ve Zincir Marketler İçin Sıfır Atık Uygulamaları Bilgilendirme Webinarı (Webinar – İnternet Üzerinden) 12 Temmuz 2024 Cuma Saat 14:00-15:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliğinde gerçekleştirilecek programda; alışveriş merkezleri, restoranlar ve zincir marketler için sıfır atık uygulamaları anlatılacak olup, program sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır. Tüm üyelere katılım ücretsizdir.

iletişim: esin.ozarslan@tobb.org.tr, 0312 218 23 85