• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
İzmir Tulum Peyniri Coğrafi İşaret İstişare Toplantısı Daveti
İzmir Tulum Peyniri Coğrafi İşaret İstişare Toplantısı Daveti18 Ekim 2024 Cuma
 
Sayın Üyemiz,
 
İzmir Tulum Peyniri, bölgesel kimliğimizi ve kültürel zenginliğimizi yansıtan önemli bir yerel üründür. Bu değerli ürüne 24.01.2022 tarihinde İzmir Ticaret Odası tarafından coğrafi işaret tescili alınması ile bu sürecin ulusal ve uluslararası platformlarda tanıtılması, kentimizin ekonomik ve kültürel kalkınmasına önemli bir katkı sağlamaktadır. 
 
İzmir Tulum Peynirinin korunması, bu değerli ürünün daha geniş kitlelere ulaşması ve tanıtımının sağlanması amacıyla 24 Ekim 2024 Perşembe günü saat 11.00’de (Kayıt: 10.30) İzmir Ticaret Odası ÇAS B Toplantı Salonunda “İzmir Tulum Peyniri Coğrafi İşaret İstişare Toplantısı” düzenlenecektir.
 
Kamu kurum ve kuruluşları, üniversiteler, kooperatif/birlik temsilcileri ve süt ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firmalar olmak üzere sektör paydaşlarının bir araya geleceği söz konusu toplantıya katılımınızı dileriz.
 
Saygılarımızla,

 

Not: Toplantıya katılım için (https://izto.org.tr/tr/ft/izmir-tulum-peyniri-cografi-isaret-istisaretoplantisilinkinden kayıt yapılması gerekmektedir.
 
Toplantı Detayları
Toplantı Adı: İzmir Tulum Peyniri Coğrafi İşaret İstişare Toplantısı
Toplantı Yeri: İzmir Ticaret Odası ÇAS B Toplantı Salonu
Toplantı Tarihi/ Saati: 24.10.2024 / 11.00 (Kayıt 10.30)