BİRLEŞİK KRALLIK JETCO TOPLANTISI
BİRLEŞİK KRALLIK JETCO TOPLANTISI22 Ocak 2015 Perşembe

Değerli Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan 19.01.2015 tarihli ve 995 sayılı yazıda,

İlgide  kayıtlı  yazıda,  Türkiye –Birleşik  Krallık  Ekonomik  ve  Ticaret  Ortaklık  Komitesi  (JETCO)          5. Dönem  Toplantısının  Ekonomi  Bakanı  Sayın  Nihat  Zeybekçi  ve  İngiltere  Ticaret  ve  Yatırımlardan  Sorumlu  Bakan  Lord  Livingston’un  eşbaşkanlıklarında , 23  Şubat  2015  tarihinde,  Ankara’da  gerçekleştireceği  bildirilmektedir.

Bu  kapsamda, Birleşik  Krallık  JETCO  4.Dönem  Toplantısı’na  ilişkin  Protokole, Birliğimiz  web  sitesi  (www.tobb.org.tr) sağ  panelinde  ‘’Hizmetler’’  başlığı  altındaki  ‘’Uluslararası  İş  İmkanları/Yurtiçi  Etkinlikler’’  bölümünden  ulaşılabilmektedir.

Söz  konusu  toplantıya  ilişkin  hazırlık  çalışmalarında  yararlanılmak  ve  toplantı  sonunda  imzalanacak  Protokol  metnine  derç  edilmek  üzere, Birleşik  Krallık  ile  ülkemiz  arasındaki  ilişiklere  yönelik  olarak  gündeme  getirilmesinde  fayda  görülen  konuların,  ticari  ve  ekonomik  ilişkilerin  artırılmasına  ilişkin  işbirliği  imkânları,  iki  ülke   arasındaki  ilişkilerde  kaydedilen  gelişmeler,  ikili  ilişkilerde  yaşanan  sorunlar  ve  çözüm  önerilerinin  en  geç  26  Ocak  2015  Pazartesi günü iletilmesi gerekmektedir. (E-posta:belgin.eserdag@tobb.org.tr , faks:0 312 2182209)