Şehzadeler İlçesi Çiftçi Malları Koruma Başkanlığından Borsamıza Ziyaret
Şehzadeler İlçesi Çiftçi Malları Koruma Başkanlığından Borsamıza Ziyaret04 Şubat 2015 Çarşamba

Şehzadeler İlçesi Çiftçi Malları Koruma Başkanı Ural Üncü, Koruma Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap’ı ziyaret etti.

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Bilgin’inde ev sahipliği yaptığı ziyarette; 4081 Sayılı Çiftçi Mallarının Korunması Hakkındaki Kanun doğrultusunda çalışmalarını yürüten Şehzadeler İlçesi Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı ve Manisa Ticaret Borsası işbirliğinde gerçekleştirilebilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette konuşmalarda; Yönetim Kurulu ve Tüm Mensupları ile birlikte Çiftçi Malları Koruma teşkilatının, çağın gelişimine göre etkinliğinin artması ve uygulama yöntemlerinin geliştirilmesi üzerinde duracaklarını” belirten Çiftçi Malları Koruma Başkanı Ural Üncü, ayrıca Tüm Çiftçi Malları Koruma Başkanlıklarının; çiftçinin her türlü malının korunması, su kanalları ile yolların korunması ve temizliği, çiftçiye ait enerji nakil hatlarının korunması, arazide gezen koruma bekçiliğinin sağlanması, çevreye çöp ve kimyasal atık bırakanların önlenmesi, rastlandığı takdirde tarım alanlarındaki yasa dışı faaliyetlerin önlenmesi gibi geniş bir görev çeşitliliği ve sahasına sahip olduğunu belirterek desteklenmesi gerektiğini ifade etti.

Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap da tarım ve tarıma dayalı ekonomi faaliyetleri ile ilgili her çalışmaya büyük önem verdiklerini belirterek, Çiftçi Malları Koruma Başkanlığının yenilikçi çalışmalarına Borsa olarak destek olunacağını, ilk olarak da bilgisayar donanımı ihtiyaçlarına destek verilerek, işbirliği ortamının sürdürüleceğini ifade etti.

04.02.2015