?YÜKSEK STANDARTLAR: AB YOLUNDA MANİSA? PROJESİ
 ?YÜKSEK STANDARTLAR: AB YOLUNDA MANİSA? PROJESİ 15 Şubat 2015 Pazar

ETV, Denge Gazetesi ve Kanal Avrupa işbirliği ile hazırlanan “Yüksek Standartlar: AB Yolunda Manisa” Proje Ekibi, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap'ı makamında ziyaret etti.

“Yüksek Standartlar: AB Yolunda Manisa” Projesi Koordinatörü İsmail Çalışkan, Proje Asistanı ve ETV Müdürü Jale Taşkın ve Muhasebe Müdürü Yasemin’ın, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti  tarafından finanse edilen Projeyi anlatarak, Manisa Ticaret Borsası'ndan destek istedikleri ziyarette, Projenin Manisa’nın her alanda tanıtımı ile tarım, sanayi ve turizm alanlarındaki markalarının ekonomik değerine kazandıracağı faydalar üzerinde de duruldu.

Ziyarette, Projenin Manisa’nın Avrupa’daki bilinirliğinin artmasında önemli rol oynayacağını belirten Başkan Özkasap ise ayrıca; Manisa’nın Avrupa standartlarına açık vizyonuyla yapılacak tanıtım ve haber çalışmalarında, proje kapsamında Manisa Ticaret Borsası’nın faaliyet alanına giren her hususta gereken desteğin mutlaka verileceğini ifade etti.

PROJE HAKKINDA AYRINTILI BİLGİ İÇİN BAKINIZ: