• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
Manisa Güçbirliği Platformu?ndan Manisa TSO'ya Tebrik Ziyareti
Manisa Güçbirliği Platformu?ndan Manisa TSO'ya Tebrik Ziyareti22 Şubat 2015 Pazar

Manisa Güçbirliği Platformu,  Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Adnan’a Erbil’e tebrik ziyaretinde bulundu. Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Meclis Başkanı Ergun Türek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cahit Yayman,Meclis Başkan Yardımcısı Taner Özalp,Meclis Katip Üyesi Hüseyin Şenay,Meclis Üyesi Mehmet Ersaygı,Disiplin Kurulu Üyesi İsmail Kandemir,Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kaçire, Manisa’yı Mesir'i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık'ın yer aldığı ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Yönetim Kurulu Üyeleri Atilla Altuntaş, Bora Çaylan, Mehmet Baki Kılıç, Mehmet Fatih Özer, Mehmet Yılmaz, Serhat Çetin, Meclis Başkan Yardımcısı Gültekin Aşçı ve Genel Sekreter Fatih Özsümer ile bir araya gelen Manisa Güçbirliği Platformu, yeni görevinde Adnan Erbil’e başarı dileklerini ilettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil , ‘Manisa’nın en büyük sorunlarının başında birlikte hareket edememe olgusu geliyor.. Manisa Güçbirliği Platformunun kuruluş amacı birliktelik olgusunu oluşturmak. Bu birlikteliğin sürmesinden Manisa kazançlı çıkacaktır. Sizler bu konuda bir adım attınız, bizlerde devamını hep birlikte getireceğiz. Manisa’nın en büyük sivil toplum örgütlerinin başkanları ile bir aradayız. Bizim tek amacımız var, Manisa’ya hizmet etmek. Bu birlikteliğimiz ile birlikte Manisa’mıza daha güçlü hizmet edeceğimizi düşünüyorum. Şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına ziyaretinizden ötürü bir kez daha teşekkür ediyorum’ dedi.