• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
BAŞBAKAN YARDIMCISI BÜLENT ARINÇ,MANİSA İLİ ODA VE BORSA BAŞKANLARIYLA GÖRÜŞTÜ
BAŞBAKAN YARDIMCISI BÜLENT ARINÇ,MANİSA İLİ ODA VE BORSA BAŞKANLARIYLA GÖRÜŞTÜ09 Nisan 2015 Perşembe

Türkiye Odalar ve borsalar Birliği’nde gerçekleşen 8’inci Türkiye Ticaret ve Sanayi Şuası’na katılan Manisa Oda ve Borsa Başkanları, akşam yemeğinde Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç ile bir araya geldi.

Manisa İli Oda ve Borsa Başkanları, yoğun programına rağmen akşam yemeğinde bir araya geldiği için Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç’a teşekkür ettiler.

Bu organizasyon için Oda ve Borsa Başkanlarına teşekkür eden Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, “Bu vesile ile Manisa Oda ve Borsa Başkanlarımız ile bir araya geldik. Manisa’mızın tüm Oda ve Borsa Başkanlarıyla gurur duyuyoruz. Manisa’yı başarı ile temsil ediyorlar. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Allah işlerinizde de kolaylıklar versin.” dedi.

Manisa’nın önemli bir şehir olduğunu söyleyen Arınç, “Manisa önemli bir kentimiz. Büyük bir ilimiz. Geleneksel olarak tarım bizim için çok önemli. Son yıllarda sanayiye yönelmiş olsa bile, yine halkımız büyük ölçüde tarımla ilgileniyor. Tarımsal sanayide güçlendi. Bu yapılanlar hep birlik ve beraberliğin eseridir.Oda ve Borsa Başkanlarımızın birlikteliği Manisa’nın kazancı demektir. Bu akşam Oda ve Borsa Başkanlarımızla beraber olmaktan oldukça mutlu oldum.” dedi.

 

 

09.04.2015