• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA CUMHURİYET BAŞSAVCISI AKİF CELALETTİN ŞİMŞEK, MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİMİ'NE İADE-İ ZİYARETTE BULUNDU
MANİSA CUMHURİYET BAŞSAVCISI AKİF CELALETTİN ŞİMŞEK, MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİMİ'NE İADE-İ ZİYARETTE BULUNDU10 Nisan 2015 Cuma

Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek; Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ile birlikte, Manisa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ergun Türek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cahit Yayman, Meclis Üyeleri Hüseyin Şenay, Mehmet Ersaygı ve Reşat Korguz’un ev sahipliğinde Manisa Ticaret Borsası’na iade-i ziyarette bulundu.

Her iki Kurumun güncel çalışmaları ile ilerleyen süreçte işbirliğinin artırılabileceği konuların da görüşüldüğü ziyarette, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek ayrıca şunları belirtti;

“ - Yapılan bu ziyaretler görev yaptığımız İli daha ayrıntılı olarak tanıma anlamında, İlin hassasiyetlerini ve beklentilerini öğrenme anlamında bizler içinde son derece yararlı olmaktadır. Bu doğrultuda tüm Sivil Toplum Örgütlerimizin görüşlerinden ve beklentilerinden mutlaka istifade edeceğiz. Borsamızın Manisa’ya vermiş olduğu hizmetler ve kazandırdıkları ile ilgili olarak da Manisa’da göreve başladığım günden itibaren hep pozitif bilgiler aldım. Sayın Başkanımız ve Yönetimine, Manisa İline her alanda sağladıkları katkılar ve Meslek Kuruluş olarak sürdürdükleri üst düzey çalışmalar dolayısıyla teşekkür ediyorum. Manisa İlimize katkı anlamında Sizlerle birlikte olacak ve bundan sonraki süreçte İinşallah daha sık görüşeceğiz"

Ziyaret dolayısıyla duydukları memnuniyeti belirten Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ise, görüşmedeki konuşmalarında ayrıca şunları belirtti:

“ -  Daha önce dde çeşitli vesilelerle belirttiğimiz gibi; Üretimden ticarete, medeni ilişkilerimizden toplumsal düzenimize kadar günümüzde artık hiçbir faaliyet, hukuk sisteminin dışında sağlıklı bir şekilde ilerleyemez. İşte tam da bu kritik hususta, değerli Hukuk Adamlarımızın önderliğindeki hukuk sistemimizin işlerliği bizlerin, ekonomik ve toplumsal hayatlarımızı huzur ve güven ortamı içerisinde sürdürmemizi sağlıyor. Manisa Ticaret Borsası olarak Şahsınıza ve tüm Adliye Mensuplarımıza sağlık, huzur ve başarılar diliyor, üzerimize düşecek her vazifede gereken katkıyı sağlamaya mutlaka gayret edeceğimizi belirtmek istiyoruz.”

 

 

10.04.2015