• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA TİCARET BORSASI EMNİYET HAFTASI KUTLAMA ZİYARETİ
MANİSA TİCARET BORSASI EMNİYET HAFTASI KUTLAMA ZİYARETİ10 Nisan 2015 Cuma

Manisa Ticaret Borsası Yönetimi, Türk Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıldönümünde İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren’i makamında ziyaret ederek, haftanın anlam ve önemi çerçevesinde kutlamada bulundular.

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Meclis Başkanı Ergun Türek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cahit Yayman, Meclis Başkan Yardımcısı Taner Özalp, Meclis Üyeleri Hüseyin Şenay, Mehmet Ersaygı ve Reşat Korguz’dan oluşan heyetle gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Sadık Özkasap şunları belirtti:

“-Türk Polis Teşkilatımızın Kuruluşunun 170. Yıldönümünde Sizlerin Şahsında; Tüm Emniyet Teşkilatı mensuplarımızın, ailelerinin ve emniyet duygusunu yaşattığınız Vatandaşlarımızın Emniyet Haftasını kutluyor, Emniyet Teşkilatımızın daha nice kuruluş yıldönümlerine, huzur, sağlık ve başarıyla ulaşmasını diliyoruz.

Şehrimizde gerçekleştirdiğimiz tüm faaliyetlerin huzur ve güven ortamında sürdürülebilmesi de Emniyet Teşkilatımızın gece gündüz demeden sürdürdüğü fedakar çalışmaları ve yoğun gayretleri sayesindedir. Bizler de; sağladığınız huzur ve güven ortamı için Şahsınıza ve Tüm Ekibinize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor, başarılarınızın devamını temenni ediyoruz

Bu anlamlı hafta vesilesiyle ayrıca: Yüce Allahtan; Devletimiz ve Milletimiz için gerektiğinde kendi canını feda etmeyi göze alan, Tüm Teşkilat Mensuplarımızı korumasını ve tüm Emniyet Şehitlerimize de rahmet etmesini diliyoruz.”

İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren ise Tüm Emniyet Müdürlüğü mensupları adına ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti belirterek, güncel çalışmalar ve toplum hizmetleri hakkında bilgiler verdi. Manisa’nın yaşamak için çok güzel bir şehir olduğundan da bahseden Alkaya; daha da huzurlu bir Manisa için sosyal içerik de taşıyan pek çok projenin uygulanmaya başlandığını ve Emniyet Teşkilatına Manisa Halkı ve Kurumları nezdinde gösterilen ilgi ve manevi destek ile birlikte bunlara sürekli yenilerinin de katılacağını aktardı. 

 

 

10.04.2015