• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
TOBB 71. MALİ GENEL KURULU YAPILDI
TOBB 71. MALİ GENEL KURULU YAPILDI04 Mayıs 2015 Pazartesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 71’inci Mali Genel Kurulu Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural ve TOBB delegelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, iş dünyasının yeni bir büyüme hikayesi yazmak istediğini bunun için de siyasilerden yeni yapısal reformların elbirliğiyle ve hızla hayata geçirilmesini istediklerini vurguladı. Hisarcıklıoğlu, “2015 seçimleri Türkiye’nin yeniden ayağa kalkması için milat olmalı. Haziran’dan sonra önümüzde seçimsiz bir 4 yıl var. Bu fırsatı mutlaka değerlendirmeliyiz. Bu dönem sert tartışmaların geride kaldığı, güçlü reformların dönemi olmalı. Daha özgür ve daha zengin Türkiye için adımlarımızı hızlandırmalıyız” dedi.

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Meclis Başkanı Ergun Türek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve TOBB Delegesi Cahit Yayman, Yönetim Kurulu Üyesi ve TOBB Delegesi Erdal Hekimci, Manisa Ticaret Borsası TOBB Delegeleri  Murat Büyükşahin, Rıza Güner, Seyit Ali Atilla Doğan, İsmail Kandemir, Taner Özalp, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Yönetim Kurulu Üyesi ve TOBB Delegesi Atilla Altuntaş, Manisa TSO TOBB Delegeleri Hüseyin Hasacar, Avni Karagül, Ahmet İgan, Necdet Özgürler, Ümit Türek, Cüneyt Çatalcalı, Tevfik Aslaner  TOBB’un 71. Genel Kurulunda Manisa’yı temsil eden isimler oldular.

 

Ortak Stantta Manisa Tanıtıldı

TOBB ikiz kulelerin bahçesinde  81 ilin tanıtımının yapıldığı stantlar TOBB Delegelerinin ilgi odağı oldu. Bu yıl TOBB’un 71. Genel Kurulundan Manisa Ticaret Borsası ile Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ortak stand açtı. Manisa standında, Manisa’ya özgü ürünler sergilenerek, ziyaretçilere ikram edildi. Manisa standını ziyaret eden delegeler ikram edilen mesirli lokmayı beğendi.

Hisarcıklıoğlu, Mesir saçtı

TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu Manisa Standını ziyaret etti. Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil ve Manisa Delegeleri ile bir araya gelen Hisarcıklıoğlu, Manisa standı önünde yer alan delegelere Mesir Macunu saçtı. Manisa standını inceleyen Hisarcıklıoğlu mesirli lokmanın da tadına baktı. Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Hisarcıklıoğlu’na Manisa’ya özgü  ürünlerin yer aldığı hediye paketi  takdim ettiler.