• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Yüksek Öğrenim Vakfı Borsamızı Ziyaret Etti
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Yüksek Öğrenim Vakfı Borsamızı Ziyaret Etti26 Ağustos 2015 Çarşamba

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Yüksek Öğrenim Vakfı  Başkanı Rıza AKÇALI, Yönetim Kurulu Üyeleri Azmi AÇIKDİL, Tezcan ÖDEMİŞ ve Doç. Dr. Ahmet ATAÇ ile birlikte Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık ÖZKASAP’ı ziyaret etti.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Yüksek Öğrenim  Vakfı'nın yürütmekte olduğu çalışmalar ve  Üniversite - Manisa işbirliğinin en üst düzeyde sağlanabilmesi için neler yapılması gerektiğine ilişkin konular üzerinde durulan ziyarette ayrıca; amacı Manisa ilinde kurulmuş olan Yüksek Öğrenim Kurum ve Kuruluşlarına yardımcı olmak ve onları desteklemek olan Vakfın, pek çok yeni projeyle Manisa'daki Üniversite camiasına hizmet etmeye devam ettiği, her türlü maddi destek, fikir ve proje katkısı için hazır olduğu belirtildi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Yüksek Öğrenim Vakıf Yönetiminin ziyaretlerinden dolayı büyük onur ve memnuniyet duyduklarını belirten  Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık ÖZKASAP ise "Sayın Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin ziyaretleri bizleri onurlandırmıştır. Kendilerine teşekkür ediyorum. Üniversitemizin, Manisa’mız ve Bölgemiz için büyük önem arz eden çalışmalarına desteğimiz her zaman sürecektir. Bu bağlamda tüm Üniversite camiamıza faaliyetlerinde ayrıca başarılar diliyorum" dedi.