• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA EKONOMİSİNDE İŞLETME VERİMLİLİĞİ ve MARKALAŞMANIN GELİŞTİRİLMESİ İÇİN BİR ADIM DAHA!
MANİSA EKONOMİSİNDE  İŞLETME VERİMLİLİĞİ ve MARKALAŞMANIN GELİŞTİRİLMESİ İÇİN  BİR ADIM DAHA!06 Kasım 2015 Cuma

Tarıma dayalı sanayi ve ticaret alanında faaliyet gösteren Borsa Üyesi İşletmelerin; *İş Etüdü, *Markalaşma *Verimlilik, *Üretim ve Stok Planlaması, *Sürekli İyileştirme, *Kalite Yönetimi, *Motivasyon, *İnnovasyon gibi işletmeciliğin temel ve yeni kavramlarında kurumsal bilgi ve uygulamalarını pekiştirmelerine katkı sağlamak amacıyla; Manisa Ticaret Borsası tarafından “İşletmecilikte; Verimlilik, Sürekli İyileştirme ve Kurumsallaşma Eğitimi” düzenlendi.

Manisa Ticaret Borsası’nın Stratejik Planı ve 2015 Yılı Faaliyet Takvimi dahilinde Manisa Ticaret Borsası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen eğitimde, ABİGEM-Avrupa Birliği Türkiye İş Geliştirme Merkezleri Koordinatörü Dr. Canan Arıkbay’ın teknik ve pratik bilgileri entegre eden anlatımıyla, İşletmecilikte; Verimlilik, Sürekli İyileştirme ve Kurumsallaşmanın temel prensipleri, Manisa Ticaret Borsası Üyesi İşletmelerin ve Girişimcilerin dikkatine sunuldu.

Eğitimin tamamlanmasını takiben Katılım Belgelerini alan Katılımcılara göstermiş oldukları ilgi için teşekkür eden Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap ise gerçekleştirilen eğitim ile ilgili değerlendirmesinde şunları belirtti:

“-Manisa Ticaret Borsası’nın Yerel ve Ulusal kalkınmaya yönelik çalışmalarında, temel kurumsal yaklaşımın en önemli unsurlarından birisi de Üyelerine ve Manisalı İşletmelere mesleki eğitim ve seminer imkanı sunmak ve bu tür organizasyonların Manisa Ekonomisi adına artmasına katkı sağlamaktır. Sürekli değişim ve gelişim halindeki ulusal ve küresel şartlarda Özel Sektörümüzün, markalarımızı öne çıkaracak kurumsallaşmayı yakalaması, kalite ve verimlilik temelli çalışma prensipleri ile rekabet avantajı yakalaması da uluslararası piyasadaki konumumuzun güçlenmesi ve ticaret hacimlerimizin yükselmesi için büyük önem taşımaktadır. Düzenlemiş olduğumuz “İşletmecilikte; Verimlilik, Sürekli İyileştirme ve Kurumsallaşma Eğitimi” de bu yaklaşımın bir parçasıdır. Bu kapsamda çeşitli konu başlıklarında devam edecek olan çalışmalarımızın, Milli Gelir üretiminde İşletmelerimiz, Manisamız ve Ülkemiz için faydalı sonuçlar getireceğini düşünüyor, İşletmelerimize kalkınmamızı doğrudan etkileyen çalışmalarında başarılar diliyoruz.”

 

 

06.11.2015