• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI CENGİZ ERGÜN?DEN, GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORM?UNA İADE-İ ZİYARET
MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI CENGİZ ERGÜN?DEN, GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORM?UNA İADE-İ ZİYARET25 Kasım 2015 Çarşamba

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün;  Manisa Ticaret Borsası, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası, Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Manisa’yı Mesir'i Tanıtma ve Turizm Derneği ve Manisa Ziraat Odası'nın oluşturduğu Manisa Güç Birliği Platformu’na  nezaket ziyaretinde bulundu.

Manisa Esnaf Odaları Birliği Başkanlığın’da gerçekleşen ziyarette;  Manisa Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil, Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık ve Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kaçire de yer aldı.

Oda ve Dernek Başkanlarının geçtiğimiz günlerde kendisini ziyaret ettiğini hatırlatan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Manisa Güç Birliği Platformu’na bağlı Oda ve Dernek Başkanlarımızla İlimize fayda sağlayacak projeler üzerinde sürekli fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bugün de değerli Başkanlarımızla bir araya geldik. Manisa’mızı sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda geliştirmek adına neler yapabiliriz bunun düşüncesi içerisindeyiz” diye konuştu.

Başkan Ergün’ün ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini aktaran Platform Üyeleri , ziyareti dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ettiler.