TÜRKİYE ODALAR ve BORSALAR BİRLİĞİ
TÜRKİYE ODALAR ve BORSALAR BİRLİĞİ23 Aralık 2015 Çarşamba
RUSYA İLETİŞİM ve KOORDİNASYON MASASI

Türk İş Adamlarının, son dönemde Rusya ile yaşadıkları sıkıntıların ilk elden öğrenilmesi ve sorunlarına yetkili makamlar nezdinde çözüm bulunabilmesi için TOBB bünyesinde ‘’Rusya İletişim ve Koordinasyon Masası’’ kurulmuştur.

Rusya ile ilişkilerinde sıkıntı yaşayan İşadamlarımız, aşağıda belirtilen faks numaralarını veya e-posta adresini kullanarak, yaşadıkları problemleri iletebileceklerdir.

Burada toplanacak bilgiler hızlı bir şekilde ilgili Kamu Kurum ve Kuruluşlarına iletilecek ve sorunlara çözüm aranması sağlanacaktır.

TOBB Rusya İletişim ve Koordinasyon Masası irtibat bilgileri;
E-posta: rusyamasasi@tobb.org.tr
Faks: 0312-218 22 09 - 0212-924 39 79

Ayrıca;

Rusya Federasyonuna ile yaşanan ticari ve ekonomik sorunların “TOBB Rusya İletişim ve Koordinasyon Masası Sorun Bildirim Formu”nun doldurulması suretiyle rusyamasasi@tobb.org.tr mail adresine gönderilmesi rica olunur.