Bosna Hersek Heyeti İş Fırsatları Sunumu
Bosna Hersek Heyeti İş Fırsatları Sunumu 29 Şubat 2016 Pazartesi

Bosna Hersek ile İlişkileri Geliştirme Merkezi Vakfı  (BİGMEV) tarafından organize edilen,İş Gezisi Programı Kapsamında; Bosna-Hersek Federasyonu’na bağlı DONJI VAKUF BELEDİYESİ Yöneticileri ve Vakıf Yetkilileri 03 Mart 2016 Perşembe günü Manisa’da bir dizi ziyaret gerçekleştireceklerdir.Türkiye’den Bosna Hersek’e yatırımın arttırılması, ticari ilişkilerin geliştirilmesi ve sürdürülebilir ticari ortaklıkların arttırılması amaçlarıyla da Konuk Heyet;

Aynı gün Saat 15:30 –17:00 saatleri arasında (03 Mart 2016 Perşembe) Borsamızı’da ziyaret ederek “Bosna Hersek Yatırım / Ticaret Fırsatları Sunumu” yapacaktır. İhracatçı Üyelerimizin için; Marka ürünlerini tanıtma, dış piyasada alternatif pazarlar ve yeni iş fırsatları oluşturma, İhracatçı olmayan Üyelerimiz için ise; bu alandaki fırsatları değerlendirme veya yeni üretim çeşitleri ya da kapasiteleri için iş ortaklıkları kurma,Hususlarında, faydalı olabileceği düşünülen sunuma katılımlarınızı bekler,Çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Saygılarımızla.

Mutlu KARAKAŞ

Ayrıntılı Bilgi İçin Lütfen Bakınız:

BİGMEV kimdir
Bosna-Hersek’in Genel Profili ve Sektörler
Donji Vakuf: Bosna-Hersek Federasyonu'nda Merkez Bosna Kantonu'na bağlı bir Belediyedir.