• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
İFTAR SOFRASI, BİRLİK SOFRASI!
İFTAR SOFRASI, BİRLİK SOFRASI!29 Haziran 2016 Çarşamba
Manisa’nın Her Sektörden İş Dünyasının Temsilcileri ile Yerel Yöneticileri Manisa Ticaret Borsası’nın İftar Sofrasında Bir Araya Geldi
 
Manisa Ticaret Borsası’nın, Ramazan Aylarına özgü birlik, beraberlik ve dayanışma duyguları eşliğinde, Yerel Yönetimler ve Manisa’da faaliyet gösteren Tüm Meslek Kuruluşları ile Manisa Ticaret Borsası Üyelerinin buluşması, yerel diyalog ve paydaşlığın pekiştirilmesi amacıyla 23 Haziran 2016 Perşembe günü gerçekleştirmiş olduğu “İftar Sofrası” Organizasyonunda, Manisa’nın Her Sektörden İş Dünyasının Temsilcileri ile Yerel Yöneticileri bir araya geldi.
 
Manisa Ticaret Borsası Yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleştirilen İftar Programına, Manisa Milletvekilleri, Manisa Protokolü, Manisa İli Oda ve Borsalarının Yöneticileri, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri, Meslek Odaları ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Yöneticileri, Manisa’yı Çeşitli Platformlarda Yerel ve Ulusal Ölçekte Temsil Eden Manisa Eşrafının ve İş Dünyasının pek çok Duayeni, Manisa Ticaret Borsası Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. 
 
Yaklaşık 500 kişinin katıldığı İftar Programında, Oruçlar okunan dualarla birlikte açıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen İftar Programında Konuklar, bol bol sohbet etme fırsatı da buldular.
İftar Yemeğinin ve Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan’ın Konuklara İftar Duası yaptırmasının ardından kısa bir konuşma yapan Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap ise şunları ifade etti:
 
“Şükürler Olsun ki bir yenisini daha yaşama imkanına kavuştuğumuz Mübarek Ramazan Ayında, Cenab-ı Hakk’ın Manisa’mıza ve Ülkemize bahşettiği bereketle, nice hanede kurulan İftar Sofralarında olduğu gibi yine aynı samimi amaca hizmetle, fakat daha büyük bir aile için iyilikten, birlik, beraberlik ve paylaşmaktan yana kurulan bu sofraya teşriflerinizden  dolayı teşekkürlerimizi sunuyor, Sizleri Şahsım ve Manisa Ticaret Borsası Camiası adına sevgi ve saygılarımızla selamlıyorum.
Sözlerimin başında öncelikle, son dönemdeki terör saldırılarında Ülkesi ve Milleti için Şehit olan tüm Güvenlik Güçleri Mensuplarımıza Yüce Allah’tan Rahmet, Yakınlarına sabır, Gazilerimize ise acil şifalar diliyorum.
 
Ramazan Ayının manevi çatısı altındaki dualarımızı da ruhlarına ayrıca ithaf ettiğimiz, unutulması mümkün olmayan, Türk İhracatının ve hayırsever iş adamlığının duayenlerinden,  Borsamızın Değerli Üyesi Tarık Almış Abimizi ve yine Borsamızın Değerli Üyelerinden,  Disiplin Kurulu Üyemiz Seyit Ali Atilla Doğan Abimizi de Sizlerin huzurunda bir kez daha anıyor Kendilerine Yüce Allah’tan Rahmet, Ailelerine, Sevenlerine ve Tüm Manisa’lılara baş sağlığı diliyorum.
 
Bir Manisalı olarak Manisa’da yaşamak bir ayrıcalık. Manisa; biriktirdiği tarihi ve kültürel değerleri ile birlikte, günümüze kadar yükselttiği ekonomik hacim ile de her alanda zenginlik üretme niteliğine sahip nadir Kentler arasında.Manisa’nın elde ettiği sonuçlar elbette ki kendiliğinden olmuyor, alt yapısında yoğun emekleri ve işbirliğini barındırıyor.
Bu vesileyle; manevi hakikatlere olan inançlarıyla da Manisamızın bugünkü potansiyeline ulaşmasında başrolü üstlenen ve hiç yılmadan daha iyisi için çalışmalarını sürdüren tüm Üreticilerimize, Tüccarlarımıza, Esnafımıza, İşletmecilerimize Sanayicilerimize ve İhracatçılarımıza,Manisa’yı ve Manisalıları İlgilendiren her konuda bizlere her zaman destek olan başta Valiliğimiz olmak üzere, Tüm Kamu İdarelerimize, Belediyelerimize, Meslek Kuruluşu Yöneticilerimize, ve Çalışma Ekiplerine, sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum.
 
Bu duyguyla sözlerimizi tamamlarken, İftarımızı şereflendiren, Siz Değerli Misafirlerimizin Ramazan Ayını ve yaklaşan Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, nice hayırlara vesile olmasını diliyorum”