Türkiye-İran Tarımsal İş Forumu
Türkiye-İran Tarımsal İş Forumu14 Temmuz 2016 Perşembe

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan bir yazıda, İran İslam Cumhuriyeti Tarımsal Seferberlik Bakanı Mahmoud Hojjati, beraberinde özel sektör temsilcilerinden oluşan bir heyet ile birlikte, 19-21 Temmuz 2016 tarihlerinde, Türkiye'ye bir ziyaret gerçekleştireceği bildirilmektedir.

Söz konusu ziyaret çerçevesinde, 19 Temmuz 2016 tarihinde, Birliğimiz Sosyal Tesisler 1-2-3 nolu salonlarında, iki ülkenin Tarım Bakanları ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun iştirakleriyle, Türkiye-İran Tarımsal İş Forumu gerçekleştirilecektir. İş Forumunun ardından arzu eden firmalarımız, katılımcı İranlı firmalar ile ikili görüşmeler gerçekleştirebilecektir.

Etkinliğin programı ve İran’dan katılım sağlaması beklenen firmaların listesi ekte yer almaktadır. Listeye yeni isimler eklenme olasılığına karşın program ve liste düzenli olarak güncellenecektir.

İkili görüşme gerçekleştirecek firmalarımızın, görüşme gerçekleştirmek istedikleri İranlı firmayı belirtip, ekte yer alan katılım formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak, 18 Temmuz 2016 Pazartesi günü mesai bitimine kadar TOBB'a e-posta yoluyla (kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr) iletmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Manisa Ticaret Borsası

KATILIM FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.
HEYET LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.
PROGRAM İÇİN TIKLAYINIZ.