DEMOKRASİ EN ÖNEMLİ TEMEL TAŞLARIMIZDANDIR!
DEMOKRASİ EN ÖNEMLİ TEMEL TAŞLARIMIZDANDIR!16 Temmuz 2016 Cumartesi

Her Zaman Ülkemizin ve Milletimizin Birliği, Huzuru, Refahı ve Her Alanda Kalkınmasından Yana Olan Duruşumuz; En Zor Zamanlarda Dahi Cumhuriyetimizin Temel Taşlarından Olan Demokrasimizin de Muhafazasından Yana Olmaya Devam Edecektir.

Ayrıca; Türkiye Cumhuriyeti, Bütün Sorunlarını Demokrasi Prensipleri İçinde Çözecek Gelişmişlik ve Olgunluğa da Ulaşmış Durumdadır. Bu Bilinçle; Halkın İradesi ve Demokrasi Dışında Hiçbir İradeyi Tanımıyoruz. Bu Günler, Milletçe Demokrasimize Sahip Çıkmaya Devam Etme Günleridir.

Bu Düşünceyle; 15 Temmuz 2016 Tarihinde Halkımızca Püskürtülen Darbe Girişiminde; Demokrasimiz Uğruna Hayatını Kaybeden Vatandaşlarımıza ve Vatanına Sadık Güvenlik Güçlerimize Allahtan Rahmet, Yaralılarımıza Acil Şifalar ve Ulusumuza Başsağlığı Diliyoruz.

Birlik ve Beraberliğimizi Her Daim Sağlam Tutacağımıza Olan İnancımızla…

MANİSA TİCARET BORSASI