• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
Polis Haftası Ziyaretlerle Kutlandı
Polis Haftası Ziyaretlerle Kutlandı16 Nisan 2013 Salı

Manisa Ticaret Borsası Yönetimi, Türk Polis Teşkilatının 168. Yılı Kutlamaları Programı çerçevesinde Emniyet Müdürü Yunus Çetin’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette; “ Milletimizin, huzur ve güvenliğinin sağlanması için Kanunların, kendilerine verdiği yetki kapsamında, Kutsal görevlerini en iyi şekilde yerine getiren Polis Teşkilatımız, suçun önlenmesi ve tespiti ile suçlunun adalete tesliminde çağın gereklerine uyum sağlayan yapısı ve donanımı ile büyük bir aile ve örnek bir kurum modelini oluşturmaktadır.

 

 

Bizler de kendimizi her zaman hayırlı dua ve temennilerimiz ile bu ailenin bir parçası olarak görüyor; bazen günlerce evinden, ailesinden uzak alın teri döken, gecesini gündüzüne katarak çalışan, Polisimizin Polis Haftası’nı, Emniyet Teşkilatı’mızın ise168. Kuruluş Yıldönümünü kutluyoruz.
 
Ayrıca; şehit polislerimizi rahmetle anar, görevleri başındaki tüm Polislerimize sevgi ve başarı dileklerimizi sunarım” şeklinde bir konuşma yapan Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ayrıca kurumsal işbirliğini gerektiren konularda Manisa Ticaret Borsası’nın her zaman Emniyet Teşkilatı’nın yanında olacağını belirtti.
 
İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin ise tüm Emniyet Müdürlüğü mensupları adına ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek güncel çalışmalar ve toplum hizmetleri hakkında bilgiler verdi.