• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
Halde Turfanda Sezonu Başladı
Halde Turfanda Sezonu Başladı22 Nisan 2013 Pazartesi

Manisa Belediyesi Hal Müdürlüğü ile Halciler Derneği tarafından organize edilen kahvaltıyla Manisa Hali'nde turfanda sezonunun açılışı yapıldı. Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve  Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap'ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Tamer Çipiloğlu, Cem Çöllü, Funda Solak, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Tamer Balatlı, Manisa Sebze Meyve ve Umum Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener, Belediye Birim Müdürleri ve Hal Esnafının katıldığı etkinlikte sezonun hayırlı geçmesi temennileri ile birlikte hal esnafının talepleri ve hal işleyişinin geliştirilmesi konularında görüşmelerde de bulunuldu.

Etkinlik sonrasında hal esnafını ziyaret eden  Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap ise  Halciler Derneği Başkanı İlhan Düzenli ve Yönetimi ile ortak çalışma alanları hususunda istişarede bulundu.

Ziyaretleri dolayısıyla Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve beraberindekiler ile Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap'a teşekkürlerini sunan Düzenli, “Hal Müdürlüğümüz ile birlikte bir tanıtım atağına geçmek istiyoruz. Önümüzdeki günlerde bunun müjdesini de vereceğiz. Potansiyel müşterilerimizin olduğu yerlerde halimizi daha iyi nasıl tanıtırız, Manisa’ya daha iyi katkıyı nasıl sağlarız bunun düşüncesi içindeyiz” dedi.