MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİMİ'NDEN MASKİ'YE ZİYARET
MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİMİ'NDEN MASKİ'YE ZİYARET18 Ekim 2016 Salı

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Meclis Başkan Yardımcısı Taner Özalp, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Erdal Hekimci, Meclis Üyeleri Murat Büyükşahin ve Hüseyin Şenay ile birlikte, Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun’u ziyaret etti.

Genel Müdür Yaşar Coşkun’a hayırlı olsun dileklerini ileten Sadık Özkasap, “Yaşar Coşkun gibi Manisa’mız için önemli ve değerli bir ismi MASKİ gibi bir idarenin başında görmek bizleri çok sevindirdi. Göreviniz hayırlı olsun” dedi.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap ve yönetiminin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirtti. Coşkun, “ Nazik ziyaretlerinden dolayı Başkanımız Sadık Bey ile Yönetim Kurulu Üyesi ve Meclis Üyesi Arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Manisa’mızın gelişmesi ve ilerlemesi için şehrimizdeki bütün kuruluşlarla el birliği içerisinde çalışıyoruz. Daha yaşanabilir, daha güzel bir Manisa için her daim birlik ve beraberlik içinde olmalıyız” dedi.