• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU, EMNİYET GÜÇLERİMİZ'İN YANINDA!
MANİSA GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU, EMNİYET GÜÇLERİMİZ'İN YANINDA!	13 Aralık 2016 Salı

Manisa Güç birliği Platformunu oluşturan Oda ve Borsa Başkanları Manisa Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç’i ziyaret ederek, başsağlığı dileklerini ilettiler. Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, Manisa Esnaf Odaları Birlik Başkanı Hasan Geriter, Başkan Yardımcısı Halim Şener, Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kaçire ve Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık’ın yer aldığı taziye ziyaretinde, Oda ve Borsa Başkanları Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç’e Ülkemizin birliğine, huzurunu hedef alan dış güçlerin hain saldırılarına asla boyun eğmeyeceklerini, teröre karşı tek ses tek yürek olacaklarını söylediler.

Manisa Güç birliği Platformu adına konuşan Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Hasan Geriter, “Sizlere ve teşkilatınıza başsağlığı dilemek istedik. Terörün kim olduğu, nasıl ve nerden geldiğini gözetmeksizin, hepsine karşı olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Ülkemizin birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyacı olduğu bugünlerde, Manisa’da Sanayicimiz, Çiftçimiz, Esnafımızla beraber, Devletimizin yanında, Polisimizin yanında olduğumuz ifade etmek istiyoruz. Allah bizlere bir daha böyle olaylar, böyle acılar bir kez daha yaşatmasın. Sizlerle beraber bu tür menfur olayların hep birlikte üstesinden kısa sürede geleceğimize inanıyoruz. Polisimizin yanında olduğumuzu göstermek için bu ziyaretimizi yapmak istedik. Allah hepimizin yardımcısı olsun, Ülkemiz dik ve her zaman böyle ayakta kalsın” diye konuştu.

Manisa Güç birliği Platformunun yapmış olduğu ziyarete teşekkür eden Manisa Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, “Maalesef böyle bir terör olayı ile karşı karşıya kaldık. Terörün nereden geldiği, nasıl geldiği çok önemli değil. Son yaşadığımız terör hadisesi Türkiye’nin büyümesinden, gelişmesinden rahatsızlık duyan terör örgütlerinin Ülkemiz üzerine oynadığı oyunlardan bir tanesidir. Çok yakın bir zamanda 15 Temmuz’u geçirdik. O zaman da birçok Şehit vermiştik. Bu memlekette bu toprakları Vatan yaparken de ondan sonrada çok Şehidimiz olmuştu. Son olayda da teşkilat mensuplarımız, sivil vatandaşlarımız olmak üzere çok Şehit verdik. Bunların acısı yüreğimizde. Ancak, Şehitlik mertebesi kutsal bir mekan, kutsal bir yer. Onların Peygamber Efendimize komşu olduklarını, onları Peygamber Efendimiz ’in karşılayacağını biliyoruz.

Bu Memlekette kimsenin eli bizim düzenimizi bozmaya yetmeyecek. Bundan eminiz. Özellikle biz Güvenlik Kuvvetleri bu işte bireysel olarak uğraşırken ya da işimiz olarak uğraşırken Vatandaşlarımızın, Sivil Toplum Örgütlerimiz ’in Bizlerin yanlarında olduğunu, birlikte hareket ettiğimizin farkındayız. Bu vesile ile yapmış olduğunuz bu ziyaretten de bunu anlıyoruz. Her zaman birlikte hareket etmek gerektiğinin bilincindeyiz.

Bu nazik ziyaretiniz için tekrar teşekkür ediyorum. Rahmete ulaşan, şehadet şerbeti içen arkadaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum. Gazilerimize acil şifalar diliyorum” dedi.

Ziyaretin ardından Manisa Güç birliği Platformu Başkanları hep birlikte Barbaros Şehit Özdemir ve Şehit Öztürk Polis Merkezini ziyaret ettiler. Burada Emniyet Müdür Yardımcısı Sezgin Aydın ile bir araya gelen Oda ve Borsa Başkanları, görevleri başında bulunan Emniyet Mensuplarına geçmiş olsun ve başsağlığı dileklerini ilettiler.