• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
Manisa Ticaret Borsası Meclis Üyeliği Seçimleri Yapıldı
Manisa Ticaret Borsası Meclis Üyeliği Seçimleri Yapıldı03 Mayıs 2013 Cuma
 
BÜLENT KOŞMAZ, BAŞARI DİLEKLERİYLE SADIK ÖZKASAP’I ZİYARET ETTİ
 
02.05.2013 Perşembe günü gerçekleştirilen Manisa Ticaret Borsasının Olağan Meclis Üyeliği Seçimlerinde Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Koşmaz ve Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun, tek aday olan Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap’ı Borsa’da ziyaret ederek, hem seçimler hem de seçim sonrası için başarılar dilediler.
 
 
 
 
 
ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI DR. SAİT C. TÜREK, HEM BAŞARI DİLEDİ HEM DE OY KULLANARAK SEÇİMLERE KATILDI
MOSB Başkanı Sait C. Türek de, MOSB Genel Koordinatörü Nihat Akyol ile birlikte Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap’ı ziyaret ederek seçim sürecinde başarılar diledi. Manisa ekonomisine ilişkin güncel konuların görüşüldüğü ziyaretin devamında, Borsada üyeliği bulunan 2 firmanın Yetkili Temsilcisi olarak Başkan Sait Türek yapılan Borsa Meclis Üyeliği Seçiminde oy kullandı.
 
 
 
MANİSA TİCARET BORSASI BAŞKANI SADIK ÖZKASAP İSE GÖSTERİLEN İLGİ DOLAYISIYLA TEŞEKKÜR ETTİ
Manisa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ergun Türek, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cahit Yayman ve Meclis Başkan Vekili Mahmut Bilgin’in de bulunduğu ziyarette, Sadık Özkasap şunları belirtti:
 
“- Bugün yargı denetiminde Borsamızın Olağan Meclis Üyeliği Seçimleri yapılmaktadır. Elbette her seçim sürecinde rekabet olur, yarış olur. Ancak 02.05.2013 tarihli seçimlerimize şuanda rakip liste olmadan devam ediyoruz. Bu nedenle öncelikle bizleri rakipsiz olarak yönetim organlarındaki üyeliklere layık gören tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz. Ama şunu da aklımızdan çıkarmıyoruz; Makamlar gelip geçicidir. Bizim için esas olan, Manisa’da reel sektöre hizmet etmektir. Baki kalacak olan Borsamız çatısı altında bırakmak istediğimiz güzel hizmetlerdir. Borsalarımızdaki seçimler Üyelerimize, Manisamıza ve Ülke Ekonomisine hizmet yolunda bir bayrak yarışıdır. Seçimlerimizin kesinleşmesinin ardından hizmet bayrağını yeniden teslim aldığımız takdirde de, bundan sonra daha iyisini yapmak için çalışmalarımız devam edecektir.
 
Bu vesileyle, bugüne kadar bizlerden desteğini esirgemeyen TOBB Başkanlığına, Sayın Koşmaz’a ve tüm Oda ekibine, Sayın Sait Türek'e ve OSB Yönetimine, tecrübelerinden faydalandığımız eski başkanlarımıza ve büyüklerimize, çalışmalarımızla yakından alakadar olan ve işlem hacmi ölçütünde Ülke ve Bölge genelinde üst sıralarda olmamızı sağlayan üyelerimize, işbirliği ruhuyla sürekli iletişim halinde bulunduğumuz tüm kurum ve kuruluşlarımıza, burada saymakla bitmeyecek tüm dostlarımıza tekrar sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Manisamızda artık büyük işler yapılıyor ve hedeflerimiz de her geçen gün artıyor. Önümüzdeki süreçte çiftçimizle, esnafımızla, tüccarımızla, sanayicimizle, tüm kurum ve kuruluşlarımızla Allah hepimizin yardımcısı olsun diyorum…”
 
Borsanın Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu görev dağılımları ise Meclis Seçimlerinin resmi olarak tasdik edilerek kesinleşmesini takiben Manisa Merkez 1. İlçe Seçim Kurulunun belirlediği takvime göre ilerleyen günlerde oluşacak.