• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
İL JANDARMA KOMUTANI ALBAY ÖZCAN KAPLAN'dan MANİSA TİCARET BORSASI'na İADE-İ ZİYARET
İL JANDARMA KOMUTANI ALBAY ÖZCAN KAPLAN'dan MANİSA TİCARET BORSASI'na  İADE-İ ZİYARET25 Ocak 2017 Çarşamba

Manisa İl Jandarma Komutanı Albay Özcan Kaplan, Manisa Ticaret Borsası Yönetimine iade-i ziyarette bulundu.

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ile birlikte, Manisa Ticaret Borsası Meclis Başkan Yardımcısı Taner Özalp, Meclis Üyeleri Alpaslan Gül ve Reşat Korguz’un da ev sahipliği yaptığı ziyarette, Manisa’nın sürekli artan potansiyeli ve kurumsal işbirliği gerektiren alanlar görüşülen konuların ana temasını oluşturdu.

Manisa’da göreve başladığı andan itibaren Kendisine ve İl Jandarma Komutanlığı’na göstermiş oldukları ilgi ve işbirlikleri için Manisa Ticaret Borsası Yönetimi’ne teşekkürlerini ileten Albay Özcan Kaplan, Manisa’ya dair tespitlerini ve sahada sürdürülen düzenleyici çalışmaları hakkındaki değerlendirmelerini Borsa Yönetimi ile paylaştı. 

Ziyaretleri dolayısıyla Manisa İl Jandarma Komutanı Albay Özcan Kaplan’a teşekkür eden ve Ticaret Borsası’nın çalışmaları hakkında bilgi veren Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ise, görüşmede ayrıca şunları ifade etti:

“Son dönemdeki gelişmeler hepimize göstermiştir ki, çok daha güçlü olmak, birbirimizi daha fazla desteklemek zorundayız. Manisa İş Dünyasının temsilcileri olarak huzur olmadan ticaret, ticaret olmadan kalkınma,  kalkınma olmadan da sosyal refahın istenilen ölçüde ve hızda olamayacağını düşünüyoruz. Ülkemizin de bu kararlılıkla; güvenlik, huzur ve ekonomi temelinde nihai gücümüzü ve kalkınmamızı ilgilendiren iç ve dış kaynaklı tüm sorunların üstesinden geleceğine inanıyoruz.  

Manisa’mız da üzerine düşeni yaparak, tüm zorluklara rağmen üretmeye devam ediyor. İl Jandarma Komutanlığı’mız da Milli Gelir üretiminin güven ortamında ve yasal şartlara uygun biçimde sürdürülmesi için sahada bizlere büyük destek veriyor. Bizler de; Kurumsal işbirliğini gerektiren konularda her zaman İl Jandarma Komutanlığı’mızın yanında olmaya gayret ediyoruz, Komutanlığımıza ve Mensuplarına görevlerinde başarılar diliyoruz.”