• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
Manisa'da "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" Programı
Manisa'da 03 Şubat 2017 Cuma

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB) Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Osman Arıkan Nacar ve beraberindeki heyet, “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” Programı hakkında Manisa’da bilgilendirmelerde bulundu.

03.Şubat.2017 tarihinde Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen toplantıya ÇSGB  Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Osman Arıkan Nacar, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil’in yanı sıra, Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap,Manisa Ticaret Borsası Meclis Başkan Yardımcısı Taner Özalp, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Hasan Geriter, ÇSGB yetkilileri ile İŞKUR İl Müdürü Sinan Aktaş, SGK İl Müdürü Yavuz Kurt ve Sendika Temsilcileri  yer aldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. Osman Arıkan Nacar, burada yaptığı konuşmada, "Çalışma hayatında milli seferberlik" programını kamuoyuna duyurmak amacıyla Manisa'da olduklarını söyledi. İş dünyasının sorunlarını yakından takip ettiklerini ve bu konuda yeni düzenlemeler yapılacağını söyleyerek, “Sivil toplum kuruluşları bizler için önemlidir. Bu bakımdan sizlerin görüşü ile çalışmalarımıza yön veriyoruz” dedi.

İstihdama katkı sağlama hedefiyle, kayıtdışı istihdamla mücadelemizde Sizlerin desteğini isteyeceğiz diye konuşan Nacar; “Bakanımızın talimatıyla daha güçlü bir Türkiye için çalışma hayatının sorunlarını belirleyerek, çözüm yollarını birlikte bulacağız. İşçimizin, işverenimizin yanında olacak, alın terinin, akıl teriyle değerlendiği, her ikisinin de hakkının korunduğu daha müreffeh bir Türkiye için çalışacağız. Yine hizmetlerimizle ilgili görüş ve önerileri alarak hizmet kalitemizi arttırmak için ihtiyaçları belirleyeceğiz" diye konuştu.

ÇSGB yetkilileri, düzenlenen toplantıda katılımcılara istihdam artırıcı faaliyetleri ve SGK teşvikleriyle ilgili bilgiler verdi.