• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRÜ NURETTİN AYTEKİN'DEN MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİMİNE İADE-İ ZİYARET.
MANİSA ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRÜ NURETTİN AYTEKİN'DEN MANİSA TİCARET BORSASI YÖNETİMİNE İADE-İ ZİYARET.09 Mart 2017 Perşembe

Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nurettin Aytekin Manisa Ticaret Borsası Yönetimine İade-i Ziyarette bulundu.

Başkan Sadık Özkasap ile birlikte Meclis Başkanı Ergun Türek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Cahit Yayman ve Mahmut Bilgin, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Erdal Hekimci,Meclis Başkan Yardımcısı Taner Özalp, Meclis Üyeleri Hüseyin Şenay, Mehmet Ersaygı, Alpaslan Gül ve Reşat Korguz’un ev sahipliği yaptığı ziyarette, Manisa’nın sürekli artan potansiyeli ve kurumsal işbirliği gerektiren alanlar görüşülen konuların ana temasını oluşturdu.

Manisa Ticaret Borsası’nın çalışmaları ve Manisa Tarım Sanayisi hakkında bilgiler veren Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap şunları söyledi; İlimizin ve Türkiye’nin en önemli tarımsal ürünlerine ilişkin gerçekleştirilecek proje ve faaliyetlerde birlikte çalışmak arzusundayız.

Kurumlar arası yapılacak ortak çalışmalar ve  taraflar arasında diyalogların artırılarak bir araya gelinmesi ile çevre mevzuatı çerçevesinde İşletme mağduriyetlerinin en aza ineceği inancındayım. Manisa’nın çevre ve şehircilik anlamında gelişimi için hep birlikte çalışıp örnek olunması gerekiyor” şeklinde konuştu.

Ziyarette konuşan Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nurettin Aytekin, “Manisa’nın dinamikleri ile birlikte çalışmamız hem şehrimiz adına hem de yapılan işin doğru ve iyi yapılması adına büyük önem arz etmekte. Tecrübeleriniz, vizyonunuz ve beklentileriniz bizim için oldukça önemli. Yapılacak ortak projeler ile daha temiz, doğaya ve insana saygılı ve daha yaşanabilir bir Manisa yaratmak istiyoruz" dedi.