• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan?dan Tebrik Ziyareti
Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan?dan Tebrik Ziyareti08 Mayıs 2013 Çarşamba
 
 
 
 
 
 
 
Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ergun TÜREK’in de bulunduğu ziyarette, Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap:
 
“Manisa’daki birlik ve beraberliğin en mühim öncülerinden olan Sayın Müftümüzün nazik ziyaret ve tebrikleri dolayısıyla kendilerine çok teşekkür ediyoruz.
 
Müftülüklerimizin ve Din Görevlilerimizin, toplumsal yapımızın muhafazasında ve manevi değerlerimizin yeni nesillere aktarılarak yaşatılmasında çok kıymetli bir yeri bulunmaktadır. Bu nedenle kendileriyle sürekli diyalog halinde olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz.
 
Köklü bir geçmişe dayanan kültürümüzde; Toplumumuzun birlikteliği ve her alanda aydınlatılması için gayret gösteren tüm din görevlilerimize, Sayın Müftümüzün nezdinde bu ziyaret vesilesiyle teşekkür ediyor, tüm çalışma ve projelerinde bizler de kendilerine başarılar diliyoruz
 
Toplumumuzun huzur ve fikir zenginliği için çalıştıklarını, Kutlu Doğum Haftası’nda da bu amaca yönelik bir takım programlar düzenlendiğini belirten İl Müftüsü Sinan Cihan ise Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap’a Kur’an-ı Kerim hediye ederek ayrıca Ticaret Borsası’nın Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine vermiş olduğu destek için teşekkür etti.