• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü'nden Ziyaret
Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü'nden Ziyaret14 Mayıs 2013 Salı
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Manisa İl Müdürü Murat Saygı ve Müdür Yardımcıları, Manisa Ticaret Borsası'nı Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla ziyaret etti.
Ziyarette konuşan SGK İl Müdürü Murat Saygı, SGK'nın faaliyetleri ve ileriki dönemlerde yapacakları projeler hakkında bilgi verdi.
Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ise ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti belirterek şöyle konuştu;
“Sosyal Güvenlik Haftası” sosyal güvenlik reformu hakkında vatandaşlarımızın bilgilenmesi, kurumun sunduğu hizmet ve yeni uygulamalara uyumun sürat kazanması bakımından çok önemlidir.
 
Çünkü; kaliteli ve sürdürülebilir bir sosyal güvenlik sistemi vatandaşlarımızı daha iyi standartlara sahip bir geleceğe taşıyacak en önemli unsurlardan biridir.
 
İl Müdürlüğümüz de; hem çalışanların, hem işverenlerin görüş ve önerilerini de dikkate alarak adil, kolay erişilebilir, mali açıdan sürdürülebilir ve çağdaş standartlarda bir sosyal güvenlik sistemi ile arzu edilen sonuçların elde edilebilmesi için yoğun bir şekilde çalışmaktadır.
 
Bunun yanında; toplumsal kaynakların verimli kullanılması sosyal güvenlik sistemimizin sağlıklı bir şekilde işlemesi için hepimizin üzerine düşen görevler bulunmaktadır. 
 
Borsa olarak bizim de mesajımız;
Bütün vatandaşlarımızın kayıt dışı istihdamın önlenmesinde ve yeni SGK uygulamalarının yakından takip edilerek gerekli uyum ve koordinasyonun sağlanmasında hassasiyetlerini arttırmalarının ülkemizin menfaatine olacağıdır.
 
Çünkü; kayıtlı istihdam ve modern uygulamalarda işbirliği arttıkça, kurumun kaynakları artacak, buna bağlı olarak sunulan hizmetlerin kalitesi geliştikçe, sosyal güvenceye sahip huzurlu bireylerden oluşacak toplumun verimliliği yükselecektir.
 
Bu vesileyle; Kurumunuzca gerçekleştirilen önemli etkinlikler ve nazik ziyaretiniz dolayısıyla sizlere teşekkürlerimizi sunuyor, Kurumunuzun ve tüm vatandaşlarımızın “Sosyal Güvenlik Haftasını” kutluyorum
 
Şahsınız nezdinde kurumunuz mensuplarına, tüm çalışanlara ve işverenlere sağlık, huzur ve başarılar diliyorum.