Manisa'nın Zeytin ve Zeytinyağı üretiminde dayanışma güçleniyor!
Manisa'nın Zeytin ve Zeytinyağı üretiminde dayanışma güçleniyor! 17 Mayıs 2013 Cuma

Borsamızın ilgili Sektör Üyelerinden oluşan araştırma heyeti, Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi'nin desteğiyle organize edilen EKOLOJİ İZMİR 4. Organik Ürünler ve OLİVTECH 3. Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı'nda incelemelerde bulunarak, iç ve dış piyasaya yönelik markalaşma ve modern üretim teknolojileri konularında mevcut durum analizi ve oluşturulabilecek müşterek proje alternatifleri üzerinde yeni dönem çalışmalarına başladı.

Zeytin ve zeytinyağı ile üretim teknolojisi üreticilerinin buluşma noktası olan fuarda yer alan Akhisar Ticaret Borsası standını da ziyaret eden heyeti temsilen Manisa Ticaret Borsası Disiplin Kurulu Başkanı Abdullah Ercan ve Meclis Üyesi Mehmet Ersaygı; stantda TOBB Başkan Yardımcısı ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz, Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat, Alaşehir Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Soygür ve Yönetim Kurulu Üyeleri'yle de, Manisa'nın sektörde gelmiş olduğu nokta ve Manisanın bütünüyle zeytin ve zeytinyağı üretiminde markalaşması için nasıl birlikte hareket edebileceği konusunda istişarelerde bulundu.