• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA TİCARET BORSASI'NDAN MANİSA DEFTERDARI ŞENOL GEZER'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
MANİSA TİCARET BORSASI'NDAN MANİSA DEFTERDARI ŞENOL GEZER'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ10 Nisan 2017 Pazartesi

Manisa Ticaret Borsası Yönetimi, Manisa Defterdarlığı görevine atanan Şenol Gezer’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Meclis Başkanı Ergun Türek, Disiplin Kurulu Başkanı Abdullah Ercan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cahit Yayman, Meclis Başkan Yardımcısı Taner Özalp, Meclis Üyeleri Hüseyin Şenay ve Mehmet Ersaygı’dan oluşan heyetle gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Sadık Özkasap şöyle konuştu:

“-Manisa, Milli Kalkınma adına Kamu ve Özel Sektör projelerinin, üretim ve yatırım alanlarının, hem ölçü hem de konu itibariyle çok çeşitlilik ve hacim  taşıdığı bir şehir. Devletçe belirlenen Maliye Politikaları çerçevesinde Manisa dahilindeki kamu bütçesini ve Devletin taşınır taşınmaz mallarını yönetmek, muhasebe kayıtlarını tutmak, Kurumların saymanlık hizmetlerini yürütmek gibi Ülkemizin sürdürülebilir kalkınmasını doğrudan ilgilendiren bir alanda, çok önemli bir sorumluluğu üstlenerek, Manisa’da başlamış olduğunuz çalışma döneminizin hayırlı olmasını diliyor, Tüm Kurum Mensuplarınız ile birlikte çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.”

Manisa Defterdarı Şenol Gezer ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek ayrıca şunları belirtti: "Hakkaniyetli, insana saygılı, tarafsız ve yenilikçi bir yaklaşımla Manisa’ya elimizden gelen katkıyı her zaman sağlamaya çalışacağız. Kurumlar arasında iyi şekilde tesis edilen diyaloğun da her zaman şehirlere, millete, ve memlekete verilen hizmete kaynak teşkil ettiği düşüncesiyle çalışmaktayız. Bu kapsamda Manisa Ticaret Borsası gibi etkili bir meslek kuruluşunun bizleri bir paydaş olarak görmesi ve ziyaretleri Manisa’nın kurumsal yapısı adına çok önemli bir gösterge. Bizler de Borsamıza çalışmalarında başarılar diliyor, ilgi ve işbirliği yaklaşımları dolayısıyla da Yönetimine teşekkür ediyoruz."