• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
CBÜ REKTÖRÜ MEHMET PAKDEMİRLİ MANİSA TİCARET BORSASI?NI ZİYARET ETTİ
CBÜ REKTÖRÜ MEHMET PAKDEMİRLİ MANİSA TİCARET BORSASI?NI ZİYARET ETTİ22 Mayıs 2013 Çarşamba
Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Mehmet Pakdemirli, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. SüheylaSÜRÜCÜOĞLU, Prof. Dr. Ali ÇELİK ve Prof. Dr. Erdoğan ÖZKAYA ile birlikte Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap’ı makamında ziyaret ettiler.
 
Manisa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ergun Türek, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cahit Yayman, Mahmut Bilgin ve diğer Meclis Üyelerinin de bulunduğu ziyarette Rektör Pakdemirli; Mayıs ayı başında sonuçlanan seçimler dolayısıyla Başkan Sadık Özkasap ve tüm Meclis Üyelerini tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
 
Her iki kurumun güncel çalışmaları ve işbirliği yapılabilir konuların da görüşüldüğü ziyarette Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ise şunları belirtti:
 
“-Manisa; Türkiye’nin ve Ege Bölgesi’nin tarihi ve kültürel dokusu en zengin olan illerinden birisi. Tarım ve sanayi alanındaki potansiyeli ve sürekli gelişen insan faktörüyle de Manisa hemen hemen her konuda Ülkemiz adına çok önemli bir üretim merkezi.
 
Son 20 yıldır ise sizlerin ve değerli hocalarımızın çalışmaları sayesinde Manisa aynı zamanda, Gençlerimizi, bilgi donanımı yüksek, meslek  sahibi kişiler olarak Ülkemize kazandıran bir üniversite şehri.
 
Şunu biliyoruz ki; Üniversitemiz, önümüzdeki yıllarda da tüm kurum ve kuruluşlara verdiği akademik destekle sürekli gelişen entegrasyon ve ortak proje fikirleriyle her alanda gücümüze güç katmaya devam edecektir.
 
Bizler de Manisa’mızın ve ülkemizin her alanda gelişmesi adına sürdürdüğünüz çalışmalar için şükranlarımızı sunuyor ve başarılar diliyoruz. Nazik ziyaretiniz dolayısıyla da çok teşekkür ediyor, Borsamızla işbirliğini gerektiren çalışmalarınızda sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyacağımızı bilmenizi istiyoruz”.