• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA ESNAF VE SANATKÂRLAR ODALARI BİRLİĞİ BAŞKANI HASAN GERİTER?DEN MANİSA TİCARET BORSASI?NA ZİYARET
MANİSA ESNAF VE SANATKÂRLAR ODALARI BİRLİĞİ BAŞKANI HASAN GERİTER?DEN MANİSA TİCARET BORSASI?NA ZİYARET 22 Mayıs 2013 Çarşamba
Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap’ı makamında ziyaret ettiler.
 
Manisa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ergun Türek, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cahit Yayman, Mahmut Bilgin ve diğer Meclis Üyelerinin de bulunduğu ziyarette Başkan Hasan Geriter; Mayıs ayı başında sonuçlanan seçimler dolayısıyla Başkan Sadık Özkasap ve tüm Meclis Üyelerini tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
 
Ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ise ayrıca şunları belirtti:
 
“ - Esnaf ve sanatkarlarımızın Manisa’nın ekonomik ve sosyal yaşamında çok önemli bir yeri, yüksek bir potansiyeli vardır. Esnaf ve sanatkarlarımız, yanlarında çalıştırdıkları kişiler ve aileleri ile birlikte düşünüldüğünde Manisa’nın üreten gücünün önemli bir bölümünü oluşturmaktadır.
 
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’mizin de değerli çalışmaları sayesinde Manisa’mızın esnaflık faaliyetleri; köklü kültürel bağlarını korurken aynı zamanda, modernleşme ve yeniliklere uyum sağlama şeklinde geleceğe yönelik kazanımlarını da sürdürmektedir.
 
Bizler de günlük hayatımızın her alanında ihtiyaçlarımızın karşılanmasında yoğun emeği bulunan esnaf ve sanatkarlarımıza ve çalışmalarıyla Manisa’daki esnaflık ve sanatkarlık faaliyetlerinde bütünlük ve uyum sağlayan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’mize teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz. Nazik ziyaretiniz dolayısıyla da ayrıca çok teşekkür ediyor, Borsamızla işbirliğini gerektiren konularda her zaman olduğu gibi önümüzdeki süreçte de sizlerle birlikte çalışmaktan mutluluk duyacağımızı bilmenizi istiyoruz”.