• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
15 Temmuz'un Yıl Dönümünde Manisalılar Cumhuriyet Meydanında Buluştu
15 Temmuz'un Yıl Dönümünde Manisalılar Cumhuriyet Meydanında Buluştu16 Temmuz 2017 Pazar

 

Manisa’da 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla “15 Temmuz Milli Birlik Yürüyüşü” düzenlendi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda toplanan binlerce Manisalı Vatandaş, ellerindeki Türk Bayrakları eşliğinde Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüdü.

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap’ın da İş Dünyasını temsilen hazır bulunduğu ve Manisa Valiliği’nin organizasyonunda gerçekleştirilen yürüyüşe, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Tugay Komutanı Albay Güven Dere, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr..A Kemal Çelebi, Manisa İl Jandarma Komutanı Albay Özcan Kaplan, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Daire Müdürleri, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil, Siyasi Parti Başkanları, Meslek ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve Vatandaşlar katıldı.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndan başlayan yürüyüş, Cumhuriyet Meydanı’ndaki “15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” buluşmasında tamamlandı. Buluşmanın ardından darbe girişiminde Şehit olan Vatandaşlar yapılan konuşmalar ve görsel sunumlar ile anıldı, Gazi olan Vatandaşlara teşekkür edilsi. Şehitlerimiz, Milli Birlik ve Beraberliğimiz için dualar okunuldu.