• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA 1'İNCİ PİYADE EĞİTİM TUGAY KOMUTANI VE İL JANDARMA KOMUTANI ZİYARETLERİ
MANİSA 1'İNCİ PİYADE EĞİTİM TUGAY KOMUTANI VE  İL JANDARMA KOMUTANI ZİYARETLERİ10 Ağustos 2017 Perşembe

Manisa Ticaret Borsası Yönetimi, Manisa 1'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere ve Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Can’ı makamlarında ziyaret ederek, hoş geldiniz dediler ve Manisa’daki görevlerinin hayırlı olması dileklerini ilettiler.

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap ile birlikte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Cahit Yayman ve Murat Büyükşahin, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Erdal Hekimci, Meclis Başkan Yardımcıları Taner Özalp, Ali Yılmaz ve Meclis Üyesi Mehmet Ersaygı’dan oluşan Yönetim Heyetinin ziyaretinde; Manisa’nın genel sosyo-ekonomik yapısı, Ülke Ekonomisine üretim ve ihracat faaliyetleriyle katkısı ve gelişimi ile ilgili hususlar da görüşüldü.

Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap gerçekleştirdikleri ziyaretlerin ana temasına ilişkin yapmış olduğu değerlendirmede şunları ifade etti:

“Son dönemdeki gelişmeler hepimize göstermiştir ki, çok daha güçlü olmak, birbirimizi daha fazla desteklemek zorundayız. Manisa İş Dünyasının temsilcileri olarak huzur olmadan ticaret, ticaret olmadan kalkınma,  kalkınma olmadan da sosyal refahın istenilen ölçüde ve hızda olamayacağını düşünüyoruz. Ülkemizin de güvenlik, birlik ve ekonomi temelinde; Gücümüzü ve kalkınmamızı ilgilendiren iç ve dış kaynaklı tüm sorun ve zorlukların üstesinden geleceğine inanıyoruz.  Manisa’mız da üzerine düşeni yaparak, tüm zorluklara rağmen üretmeye devam ediyor. Tugay Komutanlığı’mız ve İl Jandarma Komutanlığı’mız da sağladıkları güven ortamıyla, Milli Gelir Üretiminin aralıksız sürdürülmesi için bizlere büyük destek ve cesaret veriyor. Bizler de Komutanlarımıza ve Komutanlıklarımızın Mensuplarına görevlerinde başarılar diliyor, Tüm Şehitlerimizi Rahmetle, Tüm Gazilerimizi Minnetle bir defa daha anıyoruz.”

Manisa’nın, çalışkan insan faktörüyle, sektörel çeşitliliği ve gelişim dinamiğiyle, üretkenliğini hemen fark ettirdiğini belirten Manisa 1'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti.

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Can ise, güncel çalışmalar ve vatandaş öncelikli projeleri hakkında bilgiler vererek, ilgi ve ziyaretleri için Manisa Ticaret Borsası Yönetimine teşekkür etti.