• Türkçe
  • English
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
ARA
MANİSA TİCARET BORSASI?NDAN VALİMİZ ABDURRAHMAN SAVAŞ?A HOŞGELDİNİZ ZİYARETİ
MANİSA TİCARET BORSASI?NDAN VALİMİZ ABDURRAHMAN SAVAŞ?A HOŞGELDİNİZ ZİYARETİ10 Haziran 2013 Pazartesi
Manisa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Özkasap, Başkan Vekilleri Cahit Yayman, Mahmut Bilgin ve Meclis Üyelerinden oluşan Yönetim Heyetiyle aktif çalışmalarına başlayan yeni Valimiz Abdurrahman Savaş’ı makamında ziyaret ederek hoşgeldiniz dediler.
 
Manisa’nın tarıma dayalı ekonomisi ve sanayisi hakkında Borsanın ayrıca genel bilgi verdiği ziyarette Başkan Sadık Özkasap ise şunları belirtti:
 
“-Sayın Valim, tarımıyla, sanayisiyle Ülkemizin en üretken illerinden birisi olan Manisa’mıza hoşgeldiniz.
 
Manisa, Ülkemizdeki en şanslı illerden birisi; Manisa, verimliliğiyle Dünya’da sayılı olan tarım havzalarından birisine sahip. Tarımsal ürün çeşitliliği, tarıma dayalı sanayisi ve sürekli artan ihracat düzeyiyle, bölgesel ve küresel ölçekte Manisa önemli bir tarımsal üretim merkezi. Yine Manisa, Doğu Avrupa ve Orta Doğunun en gelişmiş altyapı, üretim ve pazarlama ilişkilerine sahip organize sanayi bölgelerinden birisine sahip.
 
Şimdilerde ise Manisa’nın bir şansı daha var;
Her zamanki gibi Ülkesine tükettiğinden fazlasını vererek, mevcut kapasitesine sürekli yenilerini katan, beceri ve bilgisini yenileyen dinamik insan faktörüyle Manisa, İçişleri Bakanlığı Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Dairesi (DİAB) Daire Başkanlığı deneyimlerine sahip Valisiyle AB standartlarında yapılanma ve ticaret yapma projelerini geliştirme imkanına sahip olacak.
 
Sizden önceki Valimiz sayın Halil İbrahim Daşöz ile birlik ve beraberlik içinde Manisa için güzel hizmetler sunmaya çalıştık. Önümüzdeki süreçte de sizin deneyimleriniz ve önderliğinizden istifade ederek yine hizmet ve faydalı çalışmaların bir parçası olmanın gayreti içinde olacağız. Manisa ve Ülkemiz için hayırlı olsun Manisa Ticaret Borsası olarak üzerimize düşecek her vazifede gereken katkıyı mutlaka sağlamaya gayret edeceğimizi belirtmek istiyoruz. Şahsınıza ve tüm Valilik Mensuplarımıza sağlık, huzur ve başarılar diliyoruz.
 
Vali Abdurrahman Savaş ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Manisa ile ilgili gözlem ve geleceğe yönelik beklentilerini özetle şu şekilde ifade etti. 
“ -Manisa tarımda ve sanayide çok önemli noktalara gelmiş durumda. Bunun daha iyi olması için sizlerle çalışmak beni çok mutlu edecektir.   Üreten Manisa’nın AB standartlarındaki projelerini arttırması, üretici ve tarımsal altyapı için geliştirici projelerin üretilmesi sizlerle birlikte memnuniyetle çalışacağımız konular arasında olacaktır.”